Uyuşturucu sanığı: Cezaevinde uyuşturucudan kurtuldum

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu sanığı: Cezaevinde uyuşturucudan kurtuldum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 13:11

Uyuşturucu sanığı: Cezaevinde uyuşturucudan kurtuldum

Haberin Devamı

Mutlu YUCA/ BOLU,(DHA) - BOLU'da, 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan tutuklu yargılanan Yüksel Ç., "Bu illetten kurtulmak için uyuşturucu satıcısı olduğumu söyledim. 6 aydır cezaevindeyim ve uyuşturucudan kurtuldum" dedi.
Polisin 6 ay önce bir eve düzenlediği baskında sentetik uyuşturucu bonzai ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparatlarla yakalanan Yüksel Ç. tutuklanırken, Onur B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama' suçundan yargılanan tutuklu sanık Yüksel Ç. ve tutuksuz sanık Onur B. hakim karşısına çıktı. Yüksel Ç. savunmasında, uyuşturucu madde kullanması nedeniyle ailesiyle arasının açıldığını ve sağlığının bozulduğunu söyleyerek, "Uyuşturucu illeti nedeniyle 40 kiloya kadar düştüm. Günde 7-8 fişek uyuşturucu kullanıyordum. Uyuşturucudan kurtulmak için tedavi oldum ama kurtulamadım. Polis yakaladığında bu illetten kurtulmak için uyuşturucu satıcısı olduğumu söyledim. Kullanıcı olduğumu söylesem belki tutuklanmayacaktım. 6 aydır cezaevindeyim ve uyuşturucudan kurtuldum. Şu an 70 kiloya kadar çıktım. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.
Diğer sanık da suçlamayı kabul etmedi.
Mahkeme, kuvvetli suç şüphesi bulunması nedeniyle Yüksel Ç.'nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!