Uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2018 14:15

Uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya ilçesinde uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşılan İ.K.'yi (17) takibe aldı. D400 karayolu üzerindeki bir mağaza önünde uyuşturucu alışverişi yapacağı sırada yapılan operasyonda yakalanacağını anlayan şüpheli cebindeki uyuşturucu maddeleri yere attı. Yerden alınan maddelerin kağıda sarılı 4 parça halinde toplam daralı ağırlığı 9.38 gram esrar maddesiyle poşete sarılı toplam daralı ağırlığı 11.35 gram gelen 37 ecstasy hap olduğu belirlendi.
Olayın ardından yaşı küçük olan İ.K. ve beraberindeki Ferhat B. (19), Sabri S. (18) ve Emircan Ş. (18) de gözaltına alındı. Narkotik Büro Amirliğinde ifadeleri alınan Ferhat B., Sabri S. ve Emircan Ş. savcılık talimatıyla serbest kalırken, İ.K., Çocuk Büro Amirliği'ne sevk edildi. Hakkında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan avukat nezaretinde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen İ.K. nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Operasyon kapsamında serbest bırakılan Ferhat B. de savcılık talimatıyla dün narkotik ekipleri tarafından yeniden gözaltına alındı. Ferhat B. de işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!