Uysal şampiyon fotoğrafçılarla

Güncelleme Tarihi:

Uysal şampiyon fotoğrafçılarla
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 15:21

Uysal şampiyon fotoğrafçılarla

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 3'üncüsü gerçekleştirilen 'Sokak Hayvanları Festivali' kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin sahipleriyle buluştu. Başkan Uysal, festivalin bir parçası oldukları için fotoğrafçılara teşekkür etti.

Muratpaşa Belediyesi'nin 'Sokakta Sahipsiz Hayvan Kalmasın' sloganıyla 3'üncüsü gerçekleştirdiği 'Sokak Hayvanları Festivali'nin fotoğraf yarışmasında kazanan isimler belli oldu. Kedi ve köpek fotoğrafları olmak üzere 'Sokak Hayvanları' temasıyla 2 ayrı kategoride yarışmada kazanan çalışmalar, festival konukları tarafından seçildi. 12 Kasım Cumartesi günü festivale gelen Muratpaşalılar, alanda sergilenen fotoğraflar için oy kullandı. Oylamanın ardından Köpek Fotoğraf Yarışması'nda İrem Demir birinci olurken Ahmet Remzi Karakoç ikinci oldu. Pınar Özdemir ve Aytül Akbaş da aynı sayıda oy alarak üçüncülüğü paylaştı. Kedi kategorisinde birinciliği Svetlana Dik elde ederken ikincilik ödülü Ramazan Bozca'nın oldu. Oylamada üçüncü seçilen eser ise yarışma şartlarına uymadığı için diskalifiye edildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sahipleriyle belediyede buluştu. Başkan Uysal, fotoğrafçılara Sokak Hayvanları Festivali'nin bir parçası oldukları için teşekkür etti.

Yarışmada birinci olan eser sahiplerine 15-17 Aralık tarihinde çift kişilik Kapadokya turu, 2'nci olanlara Engelsiz Cafe'de çift kişilik yemek, 3'üncü olanlara ise Teneffüs Park'a aileleri ile birlikte ücretsiz giriş hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!