Uysal, “AK Parti Olarak, Yapacak Çok Hizmetimiz Var”

Güncelleme Tarihi:

Uysal, “AK Parti Olarak, Yapacak Çok Hizmetimiz Var”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:06

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL, SEÇİM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Daha çok yapacak hizmetlerimiz var; ama bunun için öncelikle istikrarlı bir hükümete, daha güçlü bir devlete ihtiyacımız var” dedi.
1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Uysal, bu doğrultuda Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile birlikte Safranbolu Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti.
7 Haziran seçimlerinin ardından ülkede istikrarsız bir düzenin olduğunu, tüm çalışmaların alt üst olduğunu vurgulayan Uysal, “AK parti iktidarı olarak 13 yılda ülkede birçok hizmete imza attık. Bu hizmetlerin başında sağlık, eğitim, ulaşım alanındaki desteklemeler gelmektedir. Bu hizmetlerimiz 13 yıldır devam etti; ama 7 Haziran’dan sonra ülkede bir huzursuzluk, iktidar kurmada belirsizlik oldu ve geleceği göremez olduk. AK Parti’nin hizmetlerini ve değerini bu anlamda hep birlikte görmüş olduk. 1 Kasım’ın ardından da tekrar Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile tek başımıza iktidara geldiğimizde hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda daha çok yapacak hizmetlerimiz var. Ancak bunun için öncelikle istikrarlı bir hükümet, güçlü bir devlet gerekiyor. Biz birlikte olduğumuz zaman, beraber hareket ettiğimiz aman üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Ülkemize, milletimize yapacağımız daha çok hizmet var. İnşallah 1 Kasım’dan sonra hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!