Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 17:04

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Erzurum Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) hizmet veren Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından verilen uygulamalı girişimcilik eğitimleri tamamlandı.

ETSO'da düzenlenen sertifika töreni öncesi, uygulamalı girişimcilik eğitimleri, KOSGEB destekleri ile iş ve meslek edinme konularında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Tacettin Ötügen, ETSO Başkan Vekili Şevket Demir, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Veysel Vural ve Erzurum ABİGEM Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen ile kursiyerler ve aileleri katıldı.

Haberin Devamı

Demir, ETSO olarak girişimcilerin eğitimine büyük önem verdiklerinin belirtti.

ABİGEM’in faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Demirdöğen ise 2009 yılının temmuz ayından bu yana, "Hizmet Sektöründe Müşteri Memnuniyeti", "Pazarlama Yönetimi", "İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği", "Maliyet Muhasebesi", "Satış Eğitimi", "Proje Yazma Eğitimi", "Organik Hayvan Yetiştiriciliği", "Protokol Kuralları", "Çevre Sağlığı ve Hijyen", "Büro Yönetimi Sekreterlik", "Perakende Satış ve Hizmet Alımı", "Toplam Kalite Yönetimi", "Yönetici Asistanlığı", "Takım Çalışması", "İşletmeler İçin Alternatif Finansman Yöntemleri" ve "Muhasebe Bilgi ve Belge Yönetimi" konularında 10 bin kişiye eğitim verdiklerini ifade etti.

Ardından 13 Ekim ile 25 Aralık 2014 tarihleri arasında, Erzurum, Oltu, Horasan ve Hınıs'ta 9 ayrı grupta düzenlenen girişimcilik eğitimlerine katılan 195 kursiyere sertifikaları verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!