HATAY HABERLERİ

MERKEZ HABERLERİ

Uygulama mutfağında hazırlanıp ikram edildi

DHA
04.10.2017 - 15:44Son Güncelleme :
DHA

 

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA) - HATAY Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Aşure programı yoğun katılım ile gerçekleşti.
Aşure Günü çerçevesinde Otel,  Lokanta ve İkram Hizmetleri  Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan aşureler, okuldaki öğretim görevlileri ve öğrencilere ikram edildi.
Uygulama mutfağında özenle hazırlanan aşure dağıtımının yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri  Bölüm Başkanı Duygu Babat, geleneksel hale getirecekleri aşure etkinliğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Antakya Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Soner Soylu yaptığı açıklamada, "Antakya Meslek Yüksekokulu olarak Muharrem Ayı’na istinaden ilk defa Aşure Günü düzenledik. Okulumuzda birlik ve beraberlik sağlamak babında öyle bir etkinliğe karar verdik. Aşurelerimizi öğrencilerimize ve personelimize dağıtarak bugünü kutlamak istedik ve böylece anlamlı bir etkinlik gerçekleştirmiş olduk" dedi.  Konuşmaların ardından hazırlanan aşureler öğretim görevlileri ve öğrencilere ikram edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Merkez haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Merkez haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Uygulama mutfağında hazırlanıp ikram edildi haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

HATAY NAMAZ VAKİTLERİ
25 Kasım 2017, Cumartesi
  • İmsak
    05:36
  • Guneş
    07:15
  • Öğle
    12:33
  • İkindi
    15:13
  • Akşam
    17:30
  • Yatsı
    18:58
Diğer iller için Namaz Vakitleri »
Sayfa Başı