Uydurup uydurup yazmışlar!

Güncelleme Tarihi:

Uydurup uydurup yazmışlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 01:12

Dünyada izlenme rekorları kıran Lost dizisinin senaristlerinden biri, hikayenin sonunu hiç düşünmeden yazdıklarını ve tamamen 'uydurduklarını' söyledi.

Haberin Devamı

Dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen ve sonu hayal kırıklığı yaratan Lost dizisinin senaristlerinden biri, diziyi yazarken sonunu düşünmediklerini ve 'uydurduklarını' kabul etti. Birçok soru işaretiyle biten dizi için hiçbir zaman 'orijinal' bir son planlanmadığı öğrenildi. Her sezon başlangıcında sadece akıllarına gelen 'bir fikri' geliştiren yazarların tek amacı, 'işlerin tıkırında gitmesi'ydi.

Prison Break dizisinin yazarı Nick Santora'nın aktardığı bilgiye göre, Lost hikayesinin nereye gideceği hiçbir zaman belli değildi. Senaristlerin yakın dostu olan Santora, gülerek anlattığı bir anısında şunları söyledi:

Uydurup uydurup yazmışlar

Haberin Devamı

"Adını vermek istemiyorum ama; bir akşam Lost dizisini yazan arkadaşlarımdan biriyle maç izliyorduk. Ben de bir yandan yeni sezonu ne kadar beğendiğimi anlatıyordum. 'Bu kadar karmaşık şeyleri nasıl yazabiliyorsunuz, sonunu nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz?' soruma, arkadaşım 'Düşünmüyoruz' diye cevap verdi. 'Ne demek düşünmüyoruz?' diye sordum. 'Aklımıza gelen en tuhaf şeyi yazıyoruz ve nereye bağlayacağımızı hiç düşünmüyoruz ki' dedi. Şok oldum. Dönüp, 'Bu ne saçmalık böyle! Resmen seyircilerle dalga geçiyorsunuz!' dediğimi hatırlıyorum. Bunca zaman bekledim ki, Lost seyircileri toplanıp senaristlere bir grup davası açsın. Porno yıldızı Nina Hartley bile insanları bu kadar salak yerine koymamıştır."

Geçtiğimiz eylül ayında Lost'un senaristlerinden Carlton Cuse, yedinci sezonda Lost'un 'tam bir enkaza dönüştüğünü' kabul etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!