Uydurukçu'nun dünyasına girin

Güncelleme Tarihi:

Uydurukçunun dünyasına girin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2011 11:15

Onur Baştürk, Goa Yayınevi’nden çıkan ilk kitabı “Uydurukçu”da, şehri ve şehir hayatının birbirinden farklı insanlarının sıra dışı hikayelerini bir araya topluyor.

Haberin Devamı

Bir solukta okuyacağınız “on iki kısa metraj kent hikayesi”nden oluşan “Uydurukçu” tüm seçkin satış noktalarında!

Sıkıldığı tüm boş vakitlerinde gözüne kestirdiği insanlar hakkında hikâyeler uyduran bir Uydurukçu, gece hayatının bildik diyalogları eşliğinde yaşanan tek gecelik bir ilişki, eş değiştirme fantezisi sonrası iç dünyasını yeniden inşa eden bir kariyer kadını, Alaçatı’ ya kaçan karı-koca arasında kalmış bir arzu nesnesi,
sadece gece yaşanmış/geceye bulanmış çok oyunlu bir ilişki, iki ünlü şarkıcı arasında kalmış bir menajer, fotoğrafı çekilmediği zaman kendini kötü hisseden bir sosyete kadını, arabesk bir müzikal gibi de okunabilecek üç kişilik bir yolculuk, gay barlarda çalışan dansçı ile bir keman virtüözü arasında yaşanan imkansız aşk, perdeleri açıkken sevişen genç bir çiftle onları röntgenleyen karşı apartmandakiler, ve tüm bu karakterlerin birbirlerinden habersiz uğradığı o tuhaf ev partisi...

Haberin Devamı

Uydurukçu’ nun kimler hakkında ne tür ‘gerçek hikâyeler’ uydurduğunu öğrenmek için onun düzenlediği partiye davet edilmeniz yeterli!

Yazar hakkında;

Gazeteci-yazar Onur Baştürk, 19 Nisan 1975’te Ankara’da doğdu.  Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema-TV Bölümü’nden mezun oldu. Medya serüveni Siyah Beyaz Gazetesi’nde (Ankara) başladı. Duygu Asena’nın son dergileri Negatif ve Kim’de, Aktüel Dergisi’nde, Sabah ve Vatan Gazeteleri’nde sürdü. 2005’ten bu yana Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde köşe yazmaktadır. Yazı yazmanın yanı sıra tutunduğu diğer iki şey de beste yapmak ve gezip tozmaktır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!