Utanç timine 4 kişi daha

Güncelleme Tarihi:

Utanç timine 4 kişi daha
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 00:00

Evinden kaçan 14 yaşındaki kıza tecavüz eden, uyuşturucuya alıştırıp çok sayıda kişiyle zorla fuhuş yaptıran ve lezbiyen ilişkiye zorladıkları öne sürülen 6’sı tutuklu 7 kişinin ardından aranan 4 şüpheli daha yakalandı.

BURSA Osmangazi İlçesi’ni karıştıran olaylar zinciri iddiaya göre şöyle başladı. Evden kaçan 14 yaşındaki E.A., bir giyim mağazasının sahibi Celal P. (33) tarafından ormanlık alanda tecavüze uğradı. Olayı kimseye söylememesi için kendisine para verilmesini kabul eden küçük kız, zaman zaman evine gittiği Celal P. tarafından dışlanınca bu kez erkek arkadaşı İsmail Ç.’nin (23) yanına kaçtı. Sevgilisi tarafından cinsel tacize uğrayan E.A, para karşılığı satıldığı Canan K.’nın evinde, uyuşturucuya alıştırılarak çok sayıda kişiyle cinsel ilişkiye sokuldu.

Lezbiyen ilişkiye zorlandı

Nazan D. adlı bir kadın ile 100 TL karşılığında lezbiyen ilişkiye zorlanan ve Yalova’da pavyonlarda konsomatris olarak çalıştırılan E.A., ailesinin jandarmaya yaptığı şikayet üzerine, kurtarıldı. Yaşı küçük kızı ailesine teslim eden jandarma, başlattığı soruşturma kapsamında, Celal P., İsmail Ç., Canan K. (35), Ali G. (45), Nazan D. (50), Muhammet Mert D. (23) ve Ramazan Ö.’yü (36) gözaltına aldı. Nazan D. serbest bırakılırken diğerleri tutuklandı.

5 ile 58 yıl hapis isteniyor

Sanıklar hakkında, “Çocuğun cinsel istismarı”, “İnsan ticareti” ve “Fuhuşa aracılık ve teşvik” suçlarından 8-58 yıl hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesine dava açıldı. Devam eden operasyonların son bölümünde aranan Ömer G. (50), İrfan K. (38), Mithat T. (18) ve Metin K. (29) de yakalandı. Mahkemeye çıkartılan bu kişiler tutuklandı.

Cezaevine gönderildiler

Şüpheli olarak aranan Ömer G., İrfan K., Mithat T. ve Metin K. jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Şüpheliler, sorgularının ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!