Ustalaşan Eller Projesi ile 12 okul yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Ustalaşan Eller Projesi ile 12 okul yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 15:29

Ustalaşan Eller Projesi ile 12 okul yenilendi

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) – ORDU'da Ustalaşan Eller Projesi (USEP) kapsamında, 12 okul yenilenirken, 18 genç de meslek sahibi oldu.

USEP Projesi kapsamında Altınordu Kaymakamlığı, Ordu İŞKUR İl Müdürlüğü, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı arasında imzalanan işbirliği protokolüyle 12 okul yenilendi. Yenilenen; Yeşilyurt Ahmet Karlıbel ilkokulu, Yeşilyurt Ahmet Karlıbel Ortaokulu, Öceli İlkokulu, Öceli Ortaokulu, Kökenli İlkokulu, Kökenli Ortaokulu, Gerce ilkokulu, Haki Yener İlkokulu, 60'ıncı Yıl Ortaokulu, Altınfındık İlkokulu, Yağızlı İlkokulu, Yağızlı Ortaokulu’nda ayrıca oyuncak kütüphanesi de açıldı.

Proje kapsamında baştan aşağı yenilenen okullardan Gerce İlkokulu'nda düzenlenen törene Ordu Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İŞKUR Müdürü İsa Kaymak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, KSV Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Süleyman Bodur, KSV Genel Müdürü Yusuf Kınay, öğretmen ve öğrencilerle vatandaşlar katıldı. Proje kapsamında okulu yenileyen, 'Seramik Karo Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu'nu başarıyla tamamlayan 18 kursiyere de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı sertifikaları verildi. Gerce İlkokulu'na kurulan kitap ve oyuncak kütüphanelerinin de açılışı yapılarak öğrencilere çeşitli hediyelerde verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!