Üst geçit yapılması için yolu trafiğe kapattılar

Güncelleme Tarihi:

Üst geçit yapılması için yolu trafiğe kapattılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 19:15

Üst geçit yapılması için yolu trafiğe kapattılar

Haberin Devamı

Şahismail GEZİCİ- Faruk KARABULUT/KOVANCILAR (Elazığ), (DHA)- ELAZIĞ'ın Kovancılar İlçesi'ne bağlı Pınartepe Köyü'nde 7 yaşındaki Fatma Durmaz'ın aracın altında kalarak hayatını kaybetmesinin ardından köylüler, üst geçit yapılması için Kovancılar- Palu yolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.
Geçen hafta, Kovancılar'dan Palu İlçesine giden otomobil, Pınartepe Köyü'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Fatma Durmaz’a çarparak ölümüne neden oldu. Köylüler, üst geçit yapılması için bugün karayolunu bir süre trafiğe kapatarak eylem yaptı. Pınartepeliler, okula giden çocuklarının Kovancılar-Palu karayolunda karşıdan karşıya geçerek, olası bir kazaya kurban gitmemesi için üst geçit yapılması talebinde bulundu.
Eyleme katılan ve kazada kızı Fatma'yı kaybeden Deniz Durmaz, "Benim içim yanıyor buraya bir çözüm bulunmasını istiyorum" dedi.
Eylemin yapıldığı yere gelen Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu, köylülere, acılarını paylaştığını, Karayolları ile gerekli görüşmeleri yapacağını ve yola ışıklandırma ile kavis yapılacağını söylemesinin ardından köylüler olaysız dağıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!