Üsküdar'da polis bahçeye uyuşturucu atanları arıyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 13:30

Üsküdar'da ızgara yaparken ete baharat yerine uyuşturucu madde karıştırılması iddiasıyla ilgili polis, evin bahçesine poşet içindeki uyuşturucuyu kim ya da kimlerin attığını tespit etmek için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Olayın yaşandığı sokakta oturan Kerim Alcan isimli vatandaş, olayın çok acı olduğunu belirterek, 38 yıldır aynı mahallede yaşadığını ve çevrede uyuşturucu kullananlar olduğunun bilindiğini anlattı.

Alcan, "Ete karıştırdığı maddeyi bahçeden bulmuş, herhalde kekik olduğunu sanmış. Zehirlenenler iyileşmiş, enişteleri hayatını kaybetti. Aileyle görüştüm başsağlığı diledim. 52 yaşındayım, 38 senedir burada yaşıyorum. Mahallede uyuşturucu kullananlar olduğunu biliyorum ama bahçeye kimin attığını bilmiyorum. Kimsenin günahını alamam." diye konuştu.

'İLK KAYNANAM ETKİLENDİ'

Yaşanan olayı anlatan Aysel K.’nın eşi Cuma K. “Komşular kurutmuşlar güzelce bir kekik dedi, para ile niye alalım dedi. Onu almış eve götürmüş, ben attı sandım. Evde bulunan kekiğin içerisine katmış. Pazar günü de mangal tavuğu hazırlanırken, onun içerisine koyuyor. Mangal yapıp yedikten sonra hepimiz zehirlendik. 10 kişiydik” dedi.

Haberin Devamı

Cuma K., ”İlk yaşlı bir kaynanam var o etkilendi. Önce 'ben uyuyacağım' dedi. Benim baldızım var, rahmetlinin eşi, o da rahatsızlandı. Annesine üzüldü ondan oldu dedik. Dışarıya çıkardık, konuşturuyorduk Erhan D. var, 'bana da bir şey oldu' dedi. Derken ben de kötüleştim. Ben kötüleşince hemen oğlumu aradım, durumu anlattım. Oğlum hemen ambulansı arıyor ve ambulanslar geldikten sonra hastaneye gittik. Olay sonucunda bacanağım vefat etti. Doktorların verdiği raporda bacanağım kalp krizinden öldüğü belirtildi. Uyuşturucudan sonra ayılıyor. Birkaç gün geçtikten sonra kalp krizi geçiriyor” diyerek, o gün yaşadıklarını anlattı.

Cuma K. zehirlendikleri kekiğin polis tarafından incelendiğini ve hastanede yapılan incelemede ise kekiğin içerisinden bonzainin tespit edildiğini söyledi. Bu olaydan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getiren Cuma K. şikayetçi olmadıklarını ifade etti.

EVİNİN BAHÇESİNDE BULDU IZGARALIK ETE KARIŞTIRDI

Polis bahçeye poşet içindeki uyuşturucu maddeyi kim ya da kimlerin attığını belirlemek için çalışma başlattı.

 Aysel K. evinin bahçesinde bir poşette bulduğu maddeyi kekik sanarak misafirlerine hazırladığı ızgaralık ete karıştırmış, eti yiyen 10 kişi zehirlenmiş, bir kişi ise hayatını kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!