Üsküdar Üniversitesi’nden 5 yeni bölüm

Güncelleme Tarihi:

Üsküdar Üniversitesi’nden 5 yeni bölüm
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 12:37

Davranış bilimleri ve sağlık alanında Türkiye’nin ilk tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, yeni açılan bölümleriyle adaylara geniş bir yelpazede tercih seçeneği sunuyor. Üniversite açtığı 5 yeni bölüm ile 4 fakültede toplam 27 bölüme, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda ise 29 bölüme ulaştı.

Haberin Devamı

Üsküdar Üniversitesi, davranış bilimleri ve sağlık alanında ihtiyaç duyulan uzman ve personel yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde; Halkla İlişkiler, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde; Beslenme ve Diyetetik, Ebelik bölümleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda; Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Acil Durum ve Afet Yönetimi programları açıldı.

 

Üsküdar Üniversitesi, yeni açılan bölüm ve programlarla 4 fakültede toplam 27 bölüme, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda da 29 programa ulaştı.

 

Deneyimli uzman eğitim kadrosuyla 2016-2017 Akademik Yılı’na hazırlanan üniversite, bir yandan yeni bölümlerle büyümesine devam ederken, eğitim kalitesi çıtasını da en yüksekte tutmayı sürdürüyor.

 

Haberin Devamı

Üsküdar Üniversitesi’nin meslek ve üniversite seçimi için gençlere sunduğu tercih ve tanıtım günleri 5 Ağustos’a kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!