Uşak'ta 9 bebek, doğum gününü 4 yılda bir kutlayacak

Güncelleme Tarihi:

Uşakta 9 bebek, doğum gününü 4 yılda bir kutlayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 18:40

Haberin Devamı

UŞAK (AA) - Uşak'ta bugün doğan 9 bebek, doğum gününü 4 yılda bir kutlayacak.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada bugün bugün 9 annenin doğum yaptığını belirterek tüm bebeklere sağlıklı ömürler dilediklerini ifade etti.

Bugün doğum yapan annelerden Nuran Küçük, Fatmanur ismini verdikleri bebeklerinin 29 Şubat'ta doğmasını bir ayrıcalık olarak gördüklerini ifade etti.

Sezaryen yöntemiyle doğum yapması nedeniyle bu tarihi bilerek doğuma girdiğini dile getiren Küçük, "Kontrollere geldiğimizde doktorumuz bize 29 Şubat'a gün verdi. Bizde bugünün olmasını kabul ettik. Yeni anne olduğum için heycanlıyım. Doğum günü bizim için önemli değil bir gün öncesi ya da bir gün sonrasında doğum gününü kutlayabiliriz" dedi.

Haberin Devamı

Öykü ismini verdikleri bebeğini kucağına alan Bahar Çırak ise çocuğunun doğumundan ve sağlıklı oluşundan dolayı mutlu olduğunu belirterek "Çocuğumuzun bugün doğacağını biliyorduk ama heyecandan 29 Şubat'ın 4 yılda bir geldiğini düşünemedik. Çocuğumuz bugün doğduğu için şanslı, bence ayrıcalığı olan bir gün. Farklı olduğunu düşünüyorum. 4 yılda bir doğum günü kutlayacak. Şanssızlık olarak görmüyoruz, o da onun şansı" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!