Uşak'ın turizm potansiyeli ön plana çıkarılacak

Güncelleme Tarihi:

Uşakın turizm potansiyeli ön plana çıkarılacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 17:39

Uşak'ın turizm potansiyeli ön plana çıkarılacak

Haberin Devamı

UŞAK Üniversitesi'nde düzenlenen 'Uşak İli Turizm Potansiyeli ve Turizmi Geliştirme Stratejileri' konulu panelde, kentin turizm potansiyeli ele alındı.

Uşak Üniversitesi, Kültür ve Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenlenen panele, Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Uşak Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş, Rektör Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Kültür ve Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Yılmaz, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran açılış konuşmasında "İlkler şehri Uşak'ı kültür ve turizm alanında ön plana çıkartacak, tanıtıma katkı sağlayacak, ilimizin ufkunu genişletecek olan bu ve benzeri faaliyetlerin devamından yanayız. Uşak Üniversitesi olarak şehrin yararına olan her türlü çalışmada, kurum ve kuruluşlarımızla beraberiz. Valilik, belediye ve diğer kurumların desteği ile Uşak hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Moderatörlüğünü Rektör Yardımcısı ve Uşak Üniversitesi Kültür ve Turizm Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Yılmaz'ın yaptığı panelde, Prof. Dr. Ali Yılmaz "Uşak'ta Şehir Turizmi Nasıl Geliştirilir", Prof. Dr. Mehmet Karayaman "Uşak'ta Yakın Dönem Tarihi Eserler ve Mekanların Turizm Açısından Değeri", Doç. Dr. Birol Can "Uşak Arkeolojisi ve Turizm", Yrd. Doç. Dr. Selahattin Polat "Uşak'ta Doğal Sit Alanları ve Turizm Potansiyelleri", Yrd. Doç. Dr. Elif Gürsoy "Uşak'ın Sanat Tarihi Değerleri ve Turizm" ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Deniz ise "Uşak ilinde Termal Turizm Potansiyeli" başlıklı konularda bilgi verdi.

Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK, (DHA)

 FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!