Uşak'a metropol standardında üst geçit

Güncelleme Tarihi:

Uşaka metropol standardında üst geçit
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 16:15

Uşak'a metropol standardında üst geçit

Haberin Devamı

UŞAK Belediyesi tarafından yürüyen merdivenli, panoramik asansörlü üst geçitlerden ilki İzmir-Uşak karayolu üzerinde inşa ediliyor. İkincisinin de kısa süre içerisinde Karayolları Genel Müdürlüğü 25. Şube Şefliğinin bulunduğu noktada yapılacak. Üst geçitlerin inşa edilmesinin ardından vatandaşlar daha güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilecek.

Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, bölgede güvenli geçişin sağlanması ve şehre modern bir görünüm katılması hedeflenen üst geçitler için çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Başkan Cahan, Valilik konağının bulunduğu bölgeye yapılacak üst geçidin 120 metrelik toplam açıklığa sahip olacağı bilgisini verdi. Öğrencilerin ve yaşlıların, vatandaşların ulaşmak istedikleri yere gitmek için zorluk yaşamamalarını ve hayati tehlikelerin ortadan kaldırılmasını istediklerini belirten Cahan, yapılacak geçitler için kalabalık bir ekiple çalıştıklarını ifade ederek kritik bölgelerin tamamında bu tip projeleri yürüteceklerini söyledi.

"PROJE MALİYETİ 4.5 MİLYON LİRA"

Uşak'ın yeni Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu ise, projelerin 4.5 milyon liraya mal edildiğini belirterek, "Bu yapılar oldukça teknolojik, hem yürüyen merdivenli hem de asansörlü üst geçitler. Aynı zamanda uzun ömürlüler ve bizden sonraki yönetimlere, halkımıza, çocuklarımıza miras kalabilecek, onların da kullanabileceği yapılar. Ancak biz ne zaman Uşak'ta büyük projeleri ve yatırımları gerçekleştirsek, belirli mekanizmalar hemen harekete geçerek karalama kampanyaları başlatıyor. Uşak'a yapılan veya yapılması planlanan her büyük projede olduğu gibi Uşak Belediyesi'ni karalama kampanyası yürüten bazı organlar, bu yapıların maliyetlerini hiç olmadık şekilde ve uydurma metinlerle lanse ederek yine karalama kampanyalarına son hızla devam ediyor. Geçmişteki denemelerine rağmen çıkar elde edememeleri nedeniyle yürüttükleri bu hizmet karşıtı ve yalanları içinde barındıran saldırıları arttırarak sürdürüyorlar" dedi.

UŞAK, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!