Uşak Üniversitesi tercihte ilk 25’te

Güncelleme Tarihi:

Uşak Üniversitesi tercihte ilk 25’te
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 09:32

Uşak Üniversitesi, ÖSYM tarafından açıklanan 2014 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre en çok tercih edilen 25 üniversite arasına girdi.

Haberin Devamı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, eğitim camiasında kurumlarının adından sıkça bahsettirmeye başladığını belirtti. Tercih edilen bir üniversite olduklarını söyleyen Rektör Çelik, "ÖSYM’nin açıkladığı 2014 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre üniversitelerin tercih edilme sayılarında Uşak Üniversitesi en çok tercih edilen ilk 25 üniversite arasına girdi. Listede 2006 yılında kurulan tek üniversite Uşak Üniversitesidir. Bundan dolayı mutlu ve gururluyuz. Bu sonuç Uşak Üniversitesi olarak doğru yolda emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesidir. 2014 merkezi yerleştirme sonuçlarına göre 7 bin 70 kişinin ilk tercihi Uşak Üniversitesi olurken, 45 bin 504 kişinin ilk 5 tercihi arasında üniversitemiz yer aldı. Tercih edilme istatistiklerimiz memnuniyet verici" dedi.

Haberin Devamı

Uşak Üniversitesi tercihte ilk 25’te

Uşak Üniversitesi’nin küçük bir Anadolu üniversitesi olmaktan çıktığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, "Uşak Üniversitesi nicelik olarak büyümenin yanı sıra nitelik olarak da hızla büyümektedir. Uluslararası bilim camiasından yabancı öğretim üyeleriyle de kadromuzu güçlendirerek tercih edilen üniversiteler arasına girdik. Öğrencilerimiz tercih dönemlerinde çağın gerekliliği olarak tercih edecekleri üniversiteleri enine boyuna inceleyip, her yönleriyle birbirleriyle kıyaslayarak ve araştırarak tercih yapmaktadır. Uşak Üniversitesi olarak artık eğitimde belirli standartları oluşturarak kaliteyi yakaladık. Bunun sonucunun da tercihlere yansıması mutluluk verici. Uşak Üniversitesi, her geçen gün yükselen bir marka değeridir. 222 bin 92 öğrencinin üniversitemizi tercihlerine koyması tesadüf değil. Üniversite olarak öğrencilere ve personele yapılan yatırımlar bu başarının sırrını oluşturmaktadır" dedi.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!