Uşak’ta Sahte Cinsel İstek Artırıcı Ürünler Yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Uşak’ta Sahte Cinsel İstek Artırıcı Ürünler Yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 17:30

UŞAK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ ÇOK SAYIDA SAHTE, KAÇAK CİNSEL İSTEK ARTIRICI ÜRÜNLER VE BİR MİKTAR UYUŞTURUCU ELE GEÇİRDİ.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çok sayıda sahte, kaçak cinsel istek artırıcı ürünler ve bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.
Uşak polisi ilk olarak, doğu illerinden temin edilen uyuşturucu esrar maddesinin Uşak üzerinden batı illerine sevk edileceği ihbarı üzerine, il girişlerinde arama noktaları oluşturdu. Şüpheli araçlar üzerinde yapılan arama ve incelemeler sonucunda bir yolcu otobüsünde valiz içerisinde 3 ayrı poşet içerisinde alüminyum folyoya sarılı 2 kilo 740 gram ağırlığında uyuşturucu esrar maddesi bulunarak el konuldu. Şüpheli olarak B.K. isimli şahıs yakalanarak “uyuşturucu madde nakletmek ve ticaretini yapmak” suçundan sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından devam edilen çalışmalarda şüpheli görülen başka bir araçta yapılan aramada, 106 adet üzerinde Ful+Full energy 150 ml yazılı teneke kutu içerisinde içeriği bilinmeyen sıvı madde, 24.246 adet alüminyum folyo kağıdına sarılı çikolata, 1.998 Adet VGR 2, kapsül 2 adet Buzzer 3 in 1, 150 ml teneke kutu içerisinde içeriği bilinmeyen sıvı madde, 15 adet üzerinde VGR gıda takviyesi 150 mg yazılı teneke sıvı madde, 729 adet VGR Coffee 10 gram herbal Coffee yazısı bulunan kahve, 52 kilogram gelen kovalar içerisinde bulunan çikolata olduğu değerlendirilen madde, 780 gram gelen şeffaf poşet içerisinde toz madde, bulunarak el konuldu.
Olayın şüphelileri H.K., M.D. ve Ö.K hakkında “kaçak ve sahte cinsel istek artırıcı ürün” suçundan ifadeleri alınarak, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!