Uşak’ta Basketbol Heyecanı Başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Uşak’ta Basketbol Heyecanı Başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 23:11

Uşak'ta düzenlenecek olan Kurtuluş Kupası turnuvasından önce yapılan açılış kokteylinde basketbolcular ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan

Uşak Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilecek Kurtuluş Basketbol Kupası’nın kokteyli yapıldı.
Uşak Belediyesi geleneksel olarak düzenlendiği Kurtuluş Basketbol Kupası’nı bu yılda düzenliyor. 7 ve 9 Eylül 2015 tarihlerinde düzenlenecek kupaya Uşak Sportif, Torku Konya Basketbol, Yeşil Giresun Besketbol ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımları katılacak. Turnuvayla takımlar ligler başlamadan önce kendilerini test etme imkanına sahip olacak. Düzenlenecek turnuvanın tanıtım kokteyli ise Kent Tarihi Müzesi’nde gerçekleşti. Kokteyle Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi, takımların antrenörleri ve sporcuları, Uşak Sportif Basketbol Takımı yönetimi ve basketbol severler katıldı.
Kokteylde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Basketbolun Uşak’ın lokomotif sporlarından birisi olduğuna dikkat çekti. Belediye olarak basketbola destek vermeyi sürdürdüklerini vurgulayan Cahan, “Belediyemiz sporun ve sporcunun yanında bir yönetim anlayışıyla yolunda ilerlemektedir. Spora verdiğimiz desteği bünyemizde açtığımız müdürlüğümüzle de göstermekteyiz. Önem verdiğimiz spor branşlarından birisi de basketboldur. Bu bağlamda ilimizi temsil eden Uşak Sportif Basketbol takımımız her zaman bizlerin gururu olmaktadır. Bugün onların başarısı birçok Anadolu takımına örnek olmaktadır. Son yıllarda ilimizin bu konuda gösterdiği başarı diğer illere de örnek olmuştur. Biz basketbola olan sevginin kentimizde daha çok artması için bu tür turnuvaları önemsiyoruz” ifadesini kullandı.
Türkiye Basketbol federasyonu Temsilcisi Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi ise turnuvaların şehirlerin basketboluna sağladığı katkıya değinirken, turnuvayı düzenleyen Uşak Belediyesi’ne teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Nurullah Cahan takımların temsilcilerine Uşak ile ilgili hediyeler takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!