Usain Bolt sahaya iniyor

Güncelleme Tarihi:

Usain Bolt sahaya iniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 08:17

Efsane sprinter Usain Bolt, uzun süredir dile getirdiği futbolculuk hayali yolunda adım atıyor. Jamaikalı, Borussia Dortmund’la idmanlara başlıyor.

Haberin Devamı

Tarihin en büyük sprinteri olarak kabul edilen, Dünya ve Olimpiyat rekortmeni Usain Bolt, bir başka rüyası olan futbolculuk için ilk adımı atıyor. The Guardian'a röportaj veren Bolt, Borussia Dortmund'la denemelere çıkmak için anlaştıklarını ifade ederek, "Ben ve temsilcilerim atletizmden futbola geçmemin mümkün olup olmadığını konuşuyoruz.

Fitim, hızlıyım, top kontrolüm iyi ve oyunu anlayabiliyorum. Neler olacak, göreceğiz" ifadelerini kullandı. Bolt, Dortmund idmanları için Thomas Tuchel'den izin aldığının da altını çizdi. Dortmund cephesinde ise kulübün CEO'su Hans-Joachim Watzke gelişmeyi doğrularken, Bolt'un şimdilik maç yoğunluğu düşük haftalarda idmanlara katılacağını ifade etti.

EN BÜYÜK HAYALİ MAN UNİTED!
Usain Bolt'un çocukluk hayali Manchester United forması giymekti. Bolt, geçen yıl kulübün efsane teknik adamı Sir Alex Ferguson'la buluştuğu bir toplantıda, "Manchester United'da oynayabilmek efsane olurdu. Bir deneme yapsam ve 'Sen 30 yaşındasın, al sana 5 yıllık kontrat' deseler, hadi yapalım derim" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

9.58
Tarihin en büyük sprinteri olan ve üç Olimpiyat üst üste 100 ve 200 metre dublesi yaparak spor tarihine damgasını vuran Usain Bolt, 2009 yılındaki 9.58 saniyelik 100 metre derecesiyle kırılmaz görülen bir rekorun sahibi konumunda... (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!