Ürolojide 50. yıla özel sergi

EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üroloji Kliniği Başkanı Prof Dr. Necmettin Çıkılı, kuruluşunun 50’nci yılını kutlayan kliniğin anısına sergi açtı.

Haberin Devamı

Pro. Dr. Çıkılı, “Meslektaşlarımızın ellerinde kalan aletleri getirmelerini istedik ve bu aletleri de kliniğimizde sergilemeye karar verdik. Belki de Türkiye’de
ilk defa bir üroloji kliniğinin bir ünitesinden bu aletler sergileniyor” dedi.

Annelere alternatif tıp

DIVINE Events Türkiye, sezonu açtı. İzmir’de 3 senedir faaliyet gösteren ‘Anne Çocuk Sosyal Paylaşım Platformu’ 4’üncü sezonun ilk etkinliğini İzmir Hilton’da yaptı. Etkinlik kapsamında Homeopati Uzmanı Dr. Levent Buda, annelere homeopati hakkında bilgi
verdi. Dr. Buda, homeopatinin öncelikle bedenin bilgeliğini kabullenip, onun savunma ve bağışıklık sistemlerini güçlendirerek, iyileşme sürecini başlatan bir iyileştirme yöntemi olduğunu aktardı.

İzmirli onkoloğun makalesi uluslararası dergide

Haberin Devamı

BUCA Özel Tınaztepe Hastanesi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Selahattin Sanal, rektum kanseri olup da karaciğerine sıçramış hastasının tedavi uygulamaları ile sonuçlarını tüm dünya onkologları ile paylaştı. 15 günde bir yayınlanan American Society of Clinical Oncology Dergisi’nin son sayısında makalesi yayınlandı.

 


 

Yazarın Tüm Yazıları