Urla'da tiyatro kampı

Güncelleme Tarihi:

Urlada tiyatro kampı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2018 09:43

Urla'da tiyatro kampı

Haberin Devamı

KIYI Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği, İzmir'in Urla ilçesinde 3'üncü kez düzenlenecek 'Tiyatro Kampı'nda tiyatrocuları bir araya getirecek.

4-8 Eylül 2018 tarihleri arasında 3'üncü kez gerçekleşecek tiyatro kampına, yurdun dört bir yanından tiyatro ekiplerinin, tiyatro sanatçılarının ve tiyatro emekçilerinden oluşan 300 kişi katılacak. Kampta beş gün boyunca tiyatro atölyeleri, söyleşiler, oyunlar, müzik ve şiir yer alacak. 20 atölye, 6 oyun, 3 söyleşi ve birbirinden farklı 12 etkinliğin yer alacağı kampa, çok sayıda akademisyen ve usta tiyatro sanatçısı katılacak. Etkinliklerin tamamının ücretsiz olacağı kampta akşam oyunları ise kamp alanına kurulacak sahnede oynanacak.

Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği Başkanı ve Kamp Koordinatörü Metin Güler, tiyatro sezonu öncesinde üretmek, paylaşmak ve yenilenmek için üçüncü kez bir araya geldiklerini, dolu dolu bir kamp geçireceklerini söyledi. Güler, "Tiyatro ile uyanmak için kampa giriyoruz. Yeni sezonun eksikliklerini ve heyecanını dostluklarımızın içtenliği ile değerlendirmek için kampa giriyoruz. Kampımızın yeni sezon öncesinde, Ege'nin aydınlığını bütün ülkeye yayması umudunu taşıyoruz. Tiyatro ile kalın" dedi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!