Urla'da 19 Mayıs coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Urlada 19 Mayıs coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 13:08

Urla'da 19 Mayıs coşkusu

Haberin Devamı

İZMİR'in Urla ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki çelenk sunma töreninin ardından Urla Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki kutlama programına geçildi. Kutlamalara Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve Urlalılar katıldı.

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz, "Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak sizler her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan sevgi, barış ve hoşgörü içerisinde sorunların üstesinden gelecek, birlik içerisinde hareket ederek gençliğin lider ülkesi Türkiye'yi daha güçlü bir hale getireceksiniz. Geleceğimizin, yarınlarımızın teminatı sizlersiniz" dedi.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve gençliğin Ata’ya cevabı ile günün anlam ve önemine uygun şiirlerin okunması ile devam eden programda, halk oyunları ve dans gösterileri, Urla İmam Hatip Lisesi Mehter Takımının gösterileri sunuldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle düzenlenen şiir, komposizyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Erol Çevik, Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Solmaz verdi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!