Urla Belediyesi'nden eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Urla Belediyesinden eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 10:44

Urla Belediyesi'nden eğitime destek

Haberin Devamı

İZMİR'in Urla ilçesinde, Belediye tarafından, okullara destek amacıyla eğitim seti ve okul çantası dağıtıldı.

Eğitim seti ve çantaların dağıtımı için Atatürk İlkokulu'nda, tören düzenlendi. Törende öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden CHP'li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, anasınıfı öğrencileri ile birlikte şarkılar söyledi.

Eğitimin vazgeçilmez öncelikleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Sibel Uyar, bu yıl 1300 çocuğa okul ve resim çantası, boya, oyun hamurları ve her türlü kırtasiye malzemesinin içerdiği eğitim setlerini verdiklerini söyledi. Okul müdürlerinin yanısıra, ihtiyaç sahiplerinin başvurduğu muhtarlar ve Belediye'nin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne yapılan başvuruların dikkate alındığını belirten Başkan Uyar, "Bu yıl ayrıca 400 çocuğumuza okul giysisi, 400 çocuğumuza da okul ayakkabısı dağıttık" dedi. Başkan Uyar, Belediye bünyesinde yaz döneminde yapılan eğitim programlarını tüm yıla yaydıklarını da kaydetti.

Okul başkanlığı seçimine hazırlanan 5 öğrenci ve onları destekleyen arkadaşlarının propaganda çalışmalarına da tanık olan Belediye Başkanı Uyar, başkan adayı olan öğrencileri toplayıp, seçilene istediklerini yapma konusunda destek sözü verdi.

URLA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!