Urgancı: Aldatmadım kocamın komplosu

Güncelleme Tarihi:

Urgancı: Aldatmadım  kocamın komplosu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2005 02:11

Ünlü tekstilci Mehmet Urgancı’nın, aktris Jacqueline Bisset’nin eski sevgilisi Emin Boztepe’yle ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü eşi Zeynep Urgancı, iddiaları yanıtladı.

SOSYETENİN yakından tanıdığı Mehmet-Zeynep Urgancı çifti boşanıyor. İddiaya göre boşanma nedeni Zeynep Urgancı’nın, Hollywood’un ünlü isimlerinden Fransız aktris Jacqueline Bisset’nin eski sevgilisi Emin Boztepe’yle olan ilişkisi. İddialar üzerine Hürriyet’e konuşan Zeynep Urgancı ise tam tersi şekilde eşi Mehmet Urgancı’yı suçladı. Zeynep Urgancı bütün bunları eşinin düzenlediğini, evliliğinin bir süreden beri iyi gitmediğini, eşinin kendisine uzun süredir şiddet uyguladığını belirterek şöyle konuştu:

TEHDİT EDİYOR

‘Biz 15 sene önce evlendik. Ama aradan geçen onca yıldan sonra eşim beni etrafımızdaki herkesten, en yakın aile dostlarımızdan bile kıskanır oldu. Evliliğimiz çok uzun zamandır tatsız olaylarla devam ediyor. Gördüğüm ve yaşadığım şiddeti ben biliyorum, annem ve babam biliyor. Ben yıllardır eşimin tacizine, dayağına maruz kaldım. Çocuklarımın hatırına ses çıkarmadım. Geçtiğimiz günlerde artık kendisinden boşanmak istediğimi söylediğimde beni yine tehdit etti. Oysa O, beni bir çok kez çeşitli kadınlarla aldattı. Bunu çevremizde bize yakın olan herkes biliyor. Olayı o kadar küçük boyutlara taşıdı ki, birçok Rus kadınla beni defalarca aldattı. Ayrılmak istediğimi söylediğimde ise hep aynı tehditleri yapıp çocuklarımı göstermemekle, kendisinden ayrılırsam çocuklarım velayetini vermemekle tehdit etti. En son tartışmamızda ise ‘Bak sana neler yapacağım, sen bile şaşıracaksın’ diyerek beni gazetelere manşet yapacağını söyledi...’

PSİKOLOJİSİ BOZUK

Adı aşk dedikodularına karıştığı Jacqueline Bisset’nin eski sevgilisi Emin Boztepe’nin hem kendisinin hem de eşi Zeynep Urgancı sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Benim Emin Boztepe ile Bodrum’da buluştuğumuz dedikodusunu etrafa yaymış. Gazeteleri kendisi aramış. Olay gazetelere çıkmadan bir gece önce beni arayarak ‘Seni rezil edeceğim’ dedi. Ben de, hem kendini boynuzlu yapacaksın, hem beni kötü kadın gibi göstereceksin hem de çocuklarının psikolojisiyle oynayacaksın dedim. O da ağlayarak benden özür diledi. Eşimin psikolojisi bozuk. Ayrılma fikrini kabul edemiyor’ dedi.

BOZTEPE ARKADAŞIM

Olayda ismi geçen Emin Boztepe ile olan ilişkisi hakkında da konuşan Zeynep Urgancı, ‘Biz Emin Bey ile yıllar önce Amerika’da bir davette tanıştık. Eşim de kendisini tanıyor. Geçtiğimiz hafta eşim yine beni tehdit edince ben de Emin Boztepe’yi arayarak durumu anlattım ve beni korumasını rica ettim. Biliyorsunuz, Emin Bey’in dünyanın dört bir tarafında koruma işi yapan şirketleri var. Bunun haricinde Emin Boztepe ile en ufak bir konuşmam dahi olmadı. Bunun üzerine Emin Bey’in buradaki şirketinden üç kişi beni koruma altına aldılar. Çünkü devamlı arayarak tehdit ediyor. Ben kendi evime çocuklarımı görmeye gidemiyorum. Çünkü şiddet göreceğimden eminim...’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!