Üretime Keyifli Bir Yemek Molası

Güncelleme Tarihi:

Üretime Keyifli Bir Yemek Molası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 11:09

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DOKUNMUŞ VE ÖRÜLMÜŞ PLASTİK AMBALAJ ÜRETİCİLERİNDEN ABDİOĞULLARI PLASTİK VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. BÜNYESİNDE ÇALIŞAN İŞÇİLER GELENEKSEL KAYNAŞMA VE BİRLİKTELİK YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. bünyesinde çalışan işçiler geleneksel kaynaşma ve birliktelik yemeğinde bir araya geldi.
Çalışanların motivasyonu artırmaya yönelik olarak Hasan Usta Kebap’da verilen yemekte, işçiler üretime keyifli bir ara verip, patronları, yöneticileri ve mesai arkadaşlarıyla hep birlikte yemek yemenin tadını çıkarttı. İşçilerin aileleri ile birlikte katıldıkları yemekte Abdioğulları’nda 10. yılını doldurmuş 28 işçiye şükran plaketi ve tam altın, 2013-2014 yılında hiç devamsızlık yapmamış 40 işçiye yarım altın, sadece 2014 yılında devamsızlık yapmamış 63 işçiye çeyrek altın verildi. Ayrıca düzenlenen çekilişle 12 işçiye de Gizerler Alışveriş Merkezinde geçerli bin 300 TL’lik hediye çeki verildi.
İŞÇİ-PATRON BİR ARADA
1963 yılından bu yana plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bugüne yüksek teknolojiye PP ve PE bazlı sentetik ambalaj ürünleri ve tarım ipi çeşitleri üreten Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş işçilerine yönelik düzenlenen “birliktelik yemeği” İnsan Kaynakları Departmanında bölüm sorumlusu Özgen Dündar tarafından organize edildi.
Yemeğe Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü’nün yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ramazan Sütcü, Mehmet Sütcü ve Salih Sütcü ile birlikte Mali İşler ve Finans Müdürü Necati Tepe, Fabrika Müdürü Ali Yılmaz, İnsan Kaynakları Müdürü Işık Özdoğan Gül de katıldı.
İŞÇİLERE MORAL
Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, bu yıl üçüncüsü organize edilen; “Geleneksel birliktelik yemeğini önemsediklerini ve her yıl daha geniş katılımlı ve kapsamlı bir şekilde düzenlemeye çalıştıklarını” bildirdi.
Sütcü, çalışanlarının eğitiminin yanı sıra motivasyonuna da önem verdiklerini, müşterilerinin memnuniyetinin çalışanların memnuniyetinden geçtiğinin bilincinde olduklarını vurguladı. Bekir Sütcü, şirket bünyesindeki fabrikalarda yaklaşık 1300 kişinin çalıştığını ve işçiler arasında birliktelik yemeklerinin yanı sıra kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler aracılığıyla da kaynaşma ve dayanışma sağlamaya çalıştıklarını kaydetti. Sütcü, “Bu tür etkinliklerle çalışanlarımız arasında dostluk ve dayanışmanın daha da güçlendirilmesini, motivasyonun en üst seviyede tutulmasını amaçlıyoruz’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!