Ünye'de “Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Ünyede “Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 16:11

Ünye'de “Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi

Haberin Devamı

Mücahit GÜREL/ÜNYE(ordu),(DHA) - ORDU'nun Ünye İlçesi'nde“Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyen grup, teröre lanet okudu. 



Ordu’nun Ünye ilçesinde “Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü” yapıldı. Yürüyüşe, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganlarıyla gerçekleşen yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık, hep birlikte İstiklal Marşı’nı okudu.



Bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yalın, "Amacımız tüm siyasi parti temsilcileri, özel ve tüzel kişiler, sivil toplum teşkilatı temsilcileri ve sivil halkımızla birlikte terörün karşısında, barışın yanında olduğumuzu Ünye’den tüm dünyaya duyurmaktır. Çok zor ve ağır şartlarda yaşıyoruz. Yıllardır ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Türkiye savaş ve terör kıskacı içindedir. Her gün ülkemizde gündem değişmekte. Ortadoğu ve dünyayı yeniden şekillendirmek isteyen bir takım güçler var. Silah tüccarları ülkemizi kana buladı. İşte bugün biz tüm bunları lanetlemek için buradayız. Türkiye soğuk savaş dönemlerinde de barışı temsil etmek için mücadele verdi. Oynanan oyunun hepimiz farkındayız, dünya da farkında. Gerçekte amaçlanan Türk’ü Türk’e öldürtmek. Ülkemizi içten çökertmektir. Tarih boyunca düşmanlarımız Türk Milleti’nin kırılmasını, ilerlemesini engellemek için savaş dışında bir çok yöntemle uğraştılar ama başaramadılar. Bugün de başaramayacaklar" dedi.



Konuşmaların ardından grup, olaysız bir şekilde dağıldı

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!