Ünver:” Gençler, Bir Davanın Can Suyudur”

Güncelleme Tarihi:

Ünver:” Gençler, Bir Davanın  Can Suyudur”
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 09:26

Ünver:” Gençler, Bir Davanın Can Suyudur”

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)-BELEDİYE Başkanı Hasan Ünver, gençliği olmayan bir davanın ilanihaye ilerlemesinin mümkün olmadığını belirterek “Gençler, bir davanın can suyudur” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığındaki AK  Parti  İlçe Gençlik Kolları Başkanlarını makamında kabul etti.Gençliğin bir dava için oldukça önemli olduğunu belirterek “ Gençler bir davanın can suyudur. Gençleri olmayan bir davanın ilanihaye ilerlemesi mümkün değildir. Gençler davanın  devamlılığını ve uzun sürekli olmasını ortaya koyarlar. Eğer bir davada gençler yoksa  o davanın sürekliliği asla düşünülemez” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden beri gençlere ve kadınlara büyük bir önem verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Ünver, ‘  AK Parti bir yanda Gençlik Kolları ve gerekse Kadın Kolları’na gereken önemi vererek , üç dönemden beri ülkemizde tek başına iktidar olabilmeyi başarmıştır. AK Parti iktidarları ile gençler ve kadınlar, hizmet üreten yerel yönetimlerde olduğu gibi diğer kademelerde de etkin hizmetler yürütmektedirler. Bunun da en sistemli bir şekilde yürütüldüğü yerlerden biri de Nevşehir Belediyesi’dir “ dedi.

AK Parti’nin gençliğe büyük bir önem verdiğini kaydeden Ünver,  anayasa değişikliğinde yer alan seçilme yaşının 18’ e indirilmesini öngören maddenin de bunun en bariz örneği olduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyarette daha sonra başta AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar olmak üzere  AK  Parti  İlçe Gençlik Kolları Başkanlarına, kendisinin yazdığı ‘Damat İbrahim Paşa ve Nevşehir’ isimli eserini imzalayıp takdim etti.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!