Unutulmayan Oscar partileri

Güncelleme Tarihi:

Unutulmayan Oscar partileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2005 01:51

27 Şubat gecesi 77’ncisi düzenlenecek Oscar gecesi yaklaşırken, takvimlerin yapraklarını geriye doğru çevirdiğimizde ilginç tablolarla karşılaşıyoruz.

Geri sayım başladı. 27 Şubat gecesi, her beş Oscar adayından biri, hayatının en mutlu saatlerini yaşayacak. 77’nci Oscar gecesi yaklaşırken, takvimlerin yapraklarını geriye doğru çevirdiğimizde ilginç tablolarla karşılaşıyoruz. Özellikle bugün birbirlerine selam bile vermeyen eski sevgililerin, Oscar gecelerindeki mutlulukları sizleri şaşırtacak!

2003 - Teselli öpücüğü

‘Gigli’ filminin uğradığı başarısızlık, o günlerde evlenmeye hazırlanan Jennifer Lopez- Ben Affleck çiftinin mutluluğuna gölge düşürmedi. Törenden sonra düzenlenen partide sevgililer ateşli öpüşmelerle birbirlerini teselli ettiler. ‘Gigli’ filminin başarısızlığı onlar için önem taşımıyordu.

Heykeli elinden bırakmak istemedi

Audrey Hepburn ‘Roma tatili’ filmiyle, yılın en başarılı kadın oyuncusu

seçilmişti. Genç yıldız törenden sonra düzenlenen partide, Oscar heykelciğini elinden hiç bırakmadı.

Kaybedenin de partisi var

Elizabeth Taylor, büyük aşkı Richard Burton’un defalarca Oscar’a aday gösterilmesine karşın bir türlü kazanamamasını, bol içkili bir partiyle kutlamıştı.

Acemi çaylak

Sharon Stone ile Ellen Barkin, Oscar partisinde, sinema dünyasının acemi çaylağı, 19 yaşındaki Leonardo DiCaprio’yla şakalaşmaktan büyük zevk aldılar. DiCaprio, bugün Oscar adayı.

Kol kola eğlendiler

Minnie Driver ve Charlize Theron, Oscar gecesi düzenlenen partinin en neşeli çiftiydiler. Minnie Driver, ‘Good Will Hunting’ filmindeki başarısıyla Oscar kazanmıştı. Yıldızın can dostu Charlize Theron o gece, ödüllü arkadaşıyla sabaha kadar eğlendi. Theron, beş yıl sonra ‘Monster’ filmiyle Oscar’a kavuşacaktı.

Bir ilk

Nicole Kidman ‘Moulin Rouge’ filmiyle, o zamanlar evli olduğu Tom Cruise da ‘Magnolia’ filmiyle Oscar’a aday olmuşlardı. Oscar’ı Nicole Kidman kucakladı. Tom Cruise da eşinin sırtına bir öpücük kondurarak, kutlama şeklinde bir ilke imza attı.

Partinin zafer sarhoşu Julia olmuştu

Julia Roberts, ‘Erin Brokovich’ filmindeki oyunuyla Oscar kazanmıştı. Bu başarısını sevgilisi Benjamin Brat ile kutlarken, zafer onu sarhoş etmişti.

Annenin sevinci

Gwyneth Paltrow, ‘Shakespeare in Love’ filmiyle Oscar kazanmıştı. Onun başarısına en çok sevinen kişi, aktrist annesi Blythe Danner’di. Parti boyunca kızını öptü durdu.

Aşka geldi

Ünlü sanatçı Elton John, Oscar partisinde, Liz Hurley’in dekolte kıyafetini pek beğenmişti. Eşcinsel sanatçı, sonunda dayanamayıp, Hurley’in göğüslerine dudaklarını yapıştırıverdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!