Unutma Beni son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 08:33

Fox Tv'nin hafta içi hergün yayınlanan dizisi Unutma Beni yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Unutma Beni hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ın hikayesini anlatıyor. Unutma Beni son bölüm15.04.2016 12:05 detayları haberimizde..

Haberin Devamı

Fox Tv'nin hafta içi hergün yayınlanan dizisi Unutma Beni yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Fox’un gündüz kuşağında ekrana gelen dizinin kadrosunda; Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek yer alıyor.

UNUTMA BENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayhan uyuşturucu kaçakçılığı yapmak için Renginile işbirliği yaptı. Ali'yle Yaprak'ın Rengin'i götürdüğü barda kavga çıkar. Ali bir gece nezarette kalır. Ayhan uyuşturucuları yurt dışına gönderir. Özlem ile Mustafa evlilik hazırlıklarındadır.

KÜNYE

Yapım: Focus Film

Yapımcı: Nilgün Sağyaşar

Yönetmen: Gülşen U. Erişdi, Mihriban Şahin

Haberin Devamı

Senaryo: Gürcan Gündoğdu, Hazel Sevim Ünsal, Özge Yoldaş, Merve Ateşoğlu, Vural Balıkçı, Tunahan Civelek, Eylem Akbaş, Baran Yıldırım, Diğdem Şenyüce, Faruk Emre Özünlü, Gizem Altunay

Uygulayıcı Yapımcı: Mehmet Erişdi

UNUTMA BENİ OYUNCULARI

Ali Yücedağ-Osman Karakoç

İlkay’ın ebedi aşkıdır. Bütün çabalarına rağmen İlkay’ın kendini ve kızını terk ettiğini düşünerek, kendini en kötü hissettiği bir zamanda Esra ile evlenen Ali kızı Zeynep’i de alarak Esra ile yurt dışına gitmeyi düşünmektedir. Ama pişman olacak, aşkından kurtulamayacak ve sonunda İlkay’a dönecektir

İlkay Yücedağ-Didem Özkavukçu

Tüm yaşamı boyunca yalnızca Ali’yi sevmiştir. Geçirdiği bir kaza sonrası sakat kalmış, kızına ve Ali’ye yük olmamak için yaşadığı yerden uzaklaşmıştır. Sonunda ameliyat olup, iyileşip geri döndüğü zaman ise Ali’nin Esra ile evlendiğini öğrenmiştir. Başta dirense de sonunda İlkay Ali’yi kaybettiğini anlar. Kızını bırakmamak için girdiği yolda cezaevine düşmeyi de göze alan İlkay, cezaevinde tanıştığı bir kadınla arkadaş olacak ve dışarı çıktığında hayatı bambaşka, gizemli ve beklenmedik olaylarla dolu bir yola girecektir.

Özlem Akçay-Şerife Ünsal

Şehmuz ve Emel’in kızı. Üniversiteyi yurt dışında okumuştur ve babasının şirketinde idarecilik yapmaktadır. Lise yıllarında Şeker’in oğlu Mustafa ile birbirlerine deli gibi aşık olmuşlardır. Hem yaşları hem de Mustafa’nın karakteri ve her iki ailede “adam olmayacağı” yönündeki önyargılar yüzünden hep engellenmişler ama birbirlerinden vazgeçmemişlerdir. Şehmuz Özlem’i Mustafa’dan “kurtarmak” için yurt dışına bir akrabalarının yanına göndermeye karar vermiş, bu Mustafa’yı iyice çileden çıkarmış ve sonunda Özlem’i kaçırmıştır.

Haberin Devamı

Mustafa Karaman-Furkan Engin

32 yaşında. Şeker’in oğludur. (Ama sezon sonuna kadar seyirci bunu bilmeyecektir) (Şeker amcasının üvey oğlu Abbas’la evlendiği için soy isimleri Hikmet’le aynıdır) Çok hareketli, büyüklerin “yaramaz” dedikleri cinsten aktif bir çocukluk dönemi olmuştur. Bu özelliği okul yıllarında da devam etmiş, biraz da öğretmenlerin onunla ilgilenmeyi ve umutlarını kesmesi yüzünden okulla arası hep açık olmuştur.

Hikmet-Kurtuluş Şakirağaoğlu

Hikmet İlkay, Şerif ve Çiğdem’in babasıdır. Hikmet yıllar önce kızı İlkay’ın hayatını kurtarmak için yeni doğan bebeği Çiğdem’i para karşılığında birine vermek zorunda kalmıştır. Eşi Güler Çiğdem’i bulmak için yollara düşmüş, bir daha eve dönmemiştir. Yıllar sonra hem Çiğdem hem de Güler ortaya çıkar. Çiğdem’in ailesine düşmanlığı epey sürmüş ama sonunda her şey tatlıya bağlanmıştır.Hikmet çok vicdan azabı çekmiş, Güler’den sonra da hiç evlenmemiş, kendini ailesine adamıştır.

Haberin Devamı

Emine Çınaroğlu-Berivan Özyiğit

Hayatı boyunca yalnızca Şerif’i sevmiş ama hala kavuşabilmiş değildir. Şerif’ten ayrı olduğu bir sırada, kendini kurtaran Kenan’ın hayatına girmiş ve kendisiyle birlikte Kenan’ın hayatını da değiştirmiştir. Kenan’ı önceleri dostça sevmiş ama sonrasında kağıt üzerindeki evlilikleri tecavüz, cinayet ve şantajlarla örülü bir işkence hayatına dönüşmüştür. Sonunda Kenan’dan kurtulmuş ama Şerif’i kaybetmiştir. Şerif’ten olan ve öldüğünü sandığı bebeğinin acısıyla yaşamakta, kendi çocuğu olduğunu bilmediği Derya’yla ve Şerif’e kavuşacağı günlerin umuduyla avunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!