Unutma Beni 1621. bölümde neler yaşandı? – İzle!

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni 1621. bölümde neler yaşandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 04:25

Fox’un gündüz kuşağında yayınlanan Unutma Beni dizisi, izleyenlerini her gün yeni heyecanlara sürüklemeye devam ediyor. Dün yayınlanan 1621. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Gündüz kuşağının en çok izlenen dizilerinden Unutma Beni, dün 1621. bölümü ile Fox'ta ekrana geldi. İzleyenlerini her gün yeni heyecanlara sürükleyen Unutma Beni dizisi, hafta içi hergün Fox’ta ekrana geliyor. Her yeni bölümüyle izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başaran dizi, hayatın içinden yaşamları, mutlulukları ve acıları ile dikkat çekiyor.

Unutma Beni dizisinin dünkü bölümünde de heyecan doruktaydı. Mustafa'nın karısı ve kardeşi olduğunu iddia ettiği kişiyi araştıran Özlem, kimliklerin sahte olmadığını öğrenerek, hayal kırıklığı yaşadı. Mustafa'ya onları öpüşürken gördüğünü söylese de, Mustafa Özlem'in başına kötü birşey geldiğini düşünmesinden dolayı, onların kardeş olduğunu söyledi.

7 sezondan beri yayınlanan dizinin başrollerinde; Osman Karakoç ve Didem Özkavukçu yer alırken, kadrosunda Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek rol alıyor.

Haberin Devamı

UNUTMA BENİ 1621. BÖLÜM İZLE

Unutma Beni dizisinin senaryosunu; Gürcan Gündoğdu, Hazel Sevim Ünsal, Özge Yoldaş, Merve Ateşoğlu, Vural Balıkçı, Tunahan Civelek, Eylem Akbaş, Baran Yıldırım, Diğdem Şenyüce, Faruk Emre Özünlü ve Gizem Altunay yazıyor. Dzinin yönetmenliğini Gülşen U. Erişdi ve Mihriban Şahin yapımını Focus Film üstleniyor.

Unutma Beni 1622. bölümü bugün saat 14:30’da Fox’ta ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!