Ünsal Ören ilk mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Ünsal Ören ilk mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 10:46

Ünsal Ören ilk mezunlarını verdi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, Ünsal Ören Eğitim Kurumları ailesi Temel Lise, Sağlık Kolejleri ile Butik Ortaokulu’nun ilk mezunları törenle diplomalarını alıp, kep fırlattı.

Şelale Plaza’da gerçekleştirilen kep atma töreni ve mezuniyet balosuna; Ünsal Ören Eğitim Kurumları Kurucusu Ünsal Ören, kurum müdürleri, idarecileri, öğretmenleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan töreninin açılış konuşmasını yapan Ünsal Ören Eğitim Kurumları Kurucusu Ünsal Ören, öğrencilere her zaman inandığını ve güvendiğini belirterek, "Yetiştirdiğimiz çiçekleri kendi dünyalarına uğurlayıp mezun etmenin haklı gururunu kıymetli öğrencilerimizle birlikte yaşıyoruz" dedi.

Öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı dileyen Ören, öğrencilerin gelişimine sağladığı katkıdan dolayı velilere, öğretmenlere ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından Gaziantep Özel Ünsal Ören Sağlık Koleji ile Nizip Özel Ünsal Ören Sağlık Koleji Hemşirelik bölümü öğrencileri düzenlenen törende temsili olarak öğretmenlerinden ışık alarak meslek yemini etti. Programda eğitimdeki devamlılığı sembolize eden ve manevi değerlerimizin başında gelen bayrak devir teslim töreni de gerçekleştirildi. 8 ve 12'nci sınıfların temsilcileri, bayrağı 7 ve 11'inci sınıf temsilcilerine teslim etti. Bayrak devir teslim töreninin ardından mezuniyet sevinciyle gözleri parlayan öğrenciler, tek tek sahneye davet edilerek geçici mezuniyet belgelerini ve onlara özel hazırlanmış hediyelerini aldı. 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı mezun öğrencilerden ilk üçe girenlere ise plaket ve ödülleri Ünsal Ören Eğitim Kurumları Kurucusu Ünsal Ören tarafından verildi.

Okul birincilerinin kütüğe isimlerini çakmasının ardından mezun olan tüm öğrenciler sahneye davet edildi. Heyecan ve sevinci bir arada yaşayan öğrenciler, 10’dan geriye sayarak aynı anda keplerini attı ve mezuniyetlerini coşkuyla kutladı.

Kep atma töreninin ardından öğrenciler mezuniyet pastasını kesip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!