Ünlülerin 'ünlü olmayan' eÅŸleri

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 15:44

'Nothing Hill'deki hikayeyi hepimiz anımsarız. Dünyaca ünlü bir film yıldızı, bir gün küçücük bir kitapçıya girer ve kitabevinin sahibi olan son derece sıradan bir adama aşık olur... Gerçek hayatta da böylesi hikayeler var. Ünlüler mutlaka kendileri kadar ünlü birileriyle birlikte olmadan da çok mutlu olabiliyorlar. İşte örnekleri...

 

Haberin Devamı

Ä°YÄ° KÄ° O YEMEÄžE GÄ°TTÄ°M...
JULIANNA MARGULIES VE KEİTH LİEBERTHAL

 

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

Ülkemizde de gösterimde olan 'The Good Wife' dizisinin ünlü yıldızı Julianna Margulies, New York'ta yaşayan bir avukat olan Keith Lieberthal'a aşık oldu. Dizide de bir avukatı canlandırıyor olması, işin ironik yanı... 2008 yılında oğulları Kieran'ı kucaklarına alan çiftin tanışma hikayesini Margulies'ın ağzından dinleyelim: 'Eşimle aslında gitmeyecek olduğum bir akşam yemeğinde tanıştım. İyi ki oraya gitmişim.' Margulies, insanların eşine yalnızca 'ne kadar yakışıklı' demesinden de rahatsızlık duyuyormuş: 'Evet çok yakışıklı, ama eşim aynı zamanda çok başarılı ve zeki bir adam, Harvard'ta hukuk okudu ve ona yalnızca yakışıklı demek haksızlık olur.' 

 

Haberin Devamı

 

8 YAŞ FARK DERT DEĞİL 
JULIANNE MOORE VE BART FREUNDLICH

 

 

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

Oscar ödüllü 55 yaşındaki aktris Julianne Moore, 47 yaşındaki yönetmen eşi Bart Freundlich'le çok mutlu bir hayat sürüyor. 2002 yılında kızları Liv doğdu. 2003 yılında evlenen çiftin 2007 yılında da Caleb adını verdikleri bir oğulları oldu. 'Still Alice' ile ilk Oscar'ını alan Moore, eşine çok bağlı: 'Filmi ilk izleyen kişi eşimdi. Daha sonra birlikte yürürken bana 'kesinlikle bu filmle Oscar alacaksın' dedi ve gerçek oldu. Bir yerlerde Oscar almanın sizi 5 yaş daha gençleştirdiğini okumuştum. Eğer gerçekten böyleyse Akademi'ye teşekkür ederim çünkü eşim zaten benden genç!' 

 

 

 

Haberin Devamı

SARHOÅž ARKADAÅžTAN KURTARAN KAHRAMAN
REESE WITHERSPOON VE JIM TOTH

 

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

ABD'li ünlü oyuncu Reese Witherspoon, bir ajansta çalışan 'yetenek avcısı' eşiyle ilk tanışmasını şöyle anlatıyor: 'Bir partiye gitmiştim ve çok sarhoş bir adam bana asılıyordu. Dozunu öyle kaçırdı ki, kendini küçük düşürdü ve bana insanların içinde bağırmaya başladı. Çok korkmuş ve sıkışmış hissettim. Ve birden Jim geliverdi, 'arkadaşımın kusuruna bakma lütfen, daha yeni birinden ayrıldı ve saçmasapan davranıyor' dedi.' 2011 yılında evlenen ve 2012'de oğulları Tennessee'yi kucaklarına alan Reese Witherspoon'un eski eşi oyuncu Ryan Phillippe'ten de Ava adında bir kızı ve Deacon adında bir oğlu var. 

 

Haberin Devamı

 

AÅžKI FÄ°LM SETÄ°NDE BULDU
JESSICA ALBA VE CASH WARREN

 

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

Jessica Alba, prodüksiyon asistanı olan eşi Cash Warren'la 2005'te çektiği 'Fantastik Dörtlü' filminin çekimleri sırasında tanıştı. 2008 yılında Beverly Hills'te muhteşem bir törenle evlenen çiftin Honor ve Heaven adında iki kızı var. Warren, kızlarına çok düşkün. 'Ben maç izlerken onların tırnaklarımı boyamalarına izin veriyorum. Bence dünyanın en şanslı herifiyim.' Sahiden de öyle.

 

 

ÖĞRETMENÄ°NE AÅžIK OLDUÂ
NATALIE PORTMAN VE BENJAMIN MILLEPIED

 

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

Dünyaca ünlü aktris Natalie Portman, 2009 yılında büyük ses getiren 'Siyah Kuğu' filminde bir balerini canlandırıyordu. Her gün saatlerce bale çalışan Portman, bale öğretmeni ve koreograf eşi Benjamin Millepied'la bu sayede tanıştı. Birbirlerine sırılsıklam aşık olan çift, o yıl hemen nişanlandı. 2011 yılında oğulları Aleph doğdu. Portman ve Millepied mutlu bir evlilik sürüyorlar. 

 

Haberin Devamı


JULIA ROBERTS VE DANNY MODER
KAMERAMANA AŞIK OLDU 



Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

Julia Roberts, tıpkı başrolünde olduğu 'Nothing Hill'de olduğu gibi, kendisi gibi ünlü olmayan bir adama aşık oldu. 2001 yılında Brad Pitt'le başrol oynadığı 'Meksikalı' filminin çekimlerinde tanıştığı kameraman Danny Moder'la bir sene sonra evlenen Roberts, 'Ben bu adamın karısı olmak için dünyaya gelmişim' diyecek kadar da kocasına aşık. 'O zorlu biri ama egosundan arınmış olması benim için en önemli unsur.' Çiftin 2004 yılında ikizleri Phinnaeus ve Hazel dünyaya geldi. 2007 yılında ise oğulları Henry doğdu.   

 

SCARLETT JOHANSSON VE ROMAIN DAURIAC 
GAZETECÄ° SEVGÄ°LÄ°SÄ°YLE EVLENDÄ°

Haberin Devamı

  

Ünlülerin ünlü olmayan eşleri

 

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Scarlett Johansson, kendisi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds'tan boşandıktan sonra evliliğe pek yanaşmıyordu. Onun fikrini, Fransız gazeteci Romanian Dauriac değiştirdi. Fransız sanat dergisi Clark'ın eski editörü olan Dauriac ve Johansson'u dövme sanatçısı ortak bir arkadaşları tanıştırdı. Gazeteci olmasına rağmen sosyal medyayla pek arası iyi olmayan Dauriac, muhtemelen 'paylaşmayı sevmeyen' yapısıyla da ünlü aktristi etkiledi. Zira Johansson, 'İnsanlar neden hayatlarındaki her ayrıntıyı paylaşmak istiyor anlayamıyorum' demişti. Mutlu bir evlilikleri olan çiftin Rose adını verdikleri kızları 2013 yılında doğdu. 

 

BAKMADAN GEÇME!