Ünlülerin bavul çılgınlığı

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin bavul çılgınlığı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2006 00:00

Seyahate çıkarken yanımıza fazla bavul almak istemeyiz. Ama ünlüler her zaman arabalar dolusu bavulla seyahat etmek zorundalar. Bazı yıldızlar bu zorunluluğu abartıp, iki günlük bir yolculuk için bile evde ne var ne yoksa bavullara dolduruyor.

3 güne 11 bavul

Sharon Stone yolculuklarda yalnız takılmayı seviyor. Ama üç günlük bir yolculuk için 11 bavula ihtiyaç duyuyor. Seksi oyuncu, her zaman Louis Vuitton marka bavul kullanıyor.

Tekne yolculuğuna 20 bavul

Lüks delisi müzisyen P. Diddy, geçenlerde teknesiyle çıktığı yolculukta yanına tam 20 büyük bavul aldı. Gazeteler bu durumu "Bavullarıyla teknesini batıracak" başlıklarıyla duyurdular.
/images/100/0x0/55eb595ff018fbb8f8bb7c21


Bavulları için kamyonet tutuyor

Mariah Carey, her gittiği yerde bir giydiğini bir daha giymeyenlerden. Durum böyle olunca da seksi şarkıcı bavullarını bir kamyonete doldurarak havaalanına gidiyor. Mariah Carey, giyiminde siyah renge pek yer vermiyor ama bavul söz konusu olunca her zaman siyahı tercih ediyor.

Onlar sürekli taşınıyor

Tatile çıkan çocuklu ailelerin bavulları fazla olur. Bu çocuklu aile Catherine Zeta Jones- Michael Douglas gibi dünya yıldızlarıysa bavul sayısı daha da artar. Ünlü çift bir haftalık geziye bile onlarca bavulla çıkıyorlar. Los Angeles, New York, Karayip Adaları ve Londra’da evleri bulunan ünlü çiftin bavul trafiği bayağı yoğun.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!