Ünlülerin başına gelen talihsiz olaylar

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin başına gelen talihsiz olaylar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2013 14:16

Formula 1’de yedi dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher dün Fransa Alpleri’nde kayak yaparken düşüp başını kayaya çarptı. Halen komada olan 45 yaşındaki eski F1 pilotunun durumuyla ilgili önümüzdeki saatlerde açıklama yapılacak.

Haberin Devamı

Schumacher'in geçirdiği kaza, akıllara geçmişte ünlülerin başına gelen talihsiz olayları getirdi. Bu isimler de yıllarca yaptıkları tehlikeli işten bağımsız şekilde veya çizdikleri profilin aksine hayatını ya da sağlığını kaybetti.

Bu anlamda akla gelen ilk isim ABD'li aktör Christopher Reeve oldu. "Süpermen" filmlerinde oynadığı başrolle tanınan Reeve, 1995'te attan düşmüş ve boyundan aşağısı felç olmuştu.

Ünlü aktör, 52 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yummuştu.

Spor sahalarında boy gösterip, geçirdiği sıra dışı bir kaza sonucunda yaşamını yitiren Slovak futbolcu Peter Dubovsky'nin talihsiz hikayesi de halen hafızalarda.

Haberin Devamı

Bir dönem Real Madrid'de de forma giyen Slovak milli futbolcu, 2000 yılında 28 yaşındayken nişanlısıyla birlikte çıktığı Tayland tatili sırasında şelaleden düşerek hayatını kaybetmişti.

Bursasporlu eski futbolcu Majid Musisi de Güneydoğu Asya'da Azrail'le tanışan isimlerden.

Bursaspor'un simgelerinden biri olan "timsah yürüyüşü"nün mucidi olarak tanınan Musisi, Vietnam'da futbol oynarken AIDS'e yakalanmış ve 2005 yılında yaşamını yitirmişti.

Hayatı boyunca başta timsahlar olmak üzere vahşi doğanın en tehlikeli hayvanlarıyla burun buruna yaşayıp, nispeten tehlikesiz bir çekim esnasında hayatını kaybeden "Timsah Avcısı" lakaplı Steve Irwin'i de bu listeye eklemek mümkün.

Irwin, Avustralya'daki bir çekim sırasında şnorkelle yüzerken karşılaştığı bir vatozun attığı dikenin göğsüne isabet etmesi sonucu 44 yaşında hayatını kaybetmişti.

Listenin son ismi ise Schumacher'in meslektaşlarından Alan Stacey. İngiliz F1 pilotu, 1960 yılındaki Belçika Grand Prix'inde yarışırken, yüzüne kuş çarpınca aracın kontrolünü kaybederek kaza geçirmişti. Olay yerinde can veren Stacey, 27 yaşında hayata gözlerini kapamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!