Ünlülerden 'Hürriyet' tweet'leri

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerden Hürriyet tweetleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2015 10:04

Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ikinci saldırının ardından birçok ünlü isim tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi Pazar gününün ardından ikinci bir saldırıya daha maruz kaldı. Dün akşam saat 20.30 sularında bu kez daha kalabalık bir grup tarafından ikinci kez saldırıya uğradı. Az sayıdaki polis, saldırganların binaya girişine engel olamadı. Bu arada saldırganların Hürriyet binasına yaklaştığı sırada 4 el silah sesi duyulduğu belirtildi.

Birçok ünlü isim de Hürriyet Gazetesi'ne düzenlenen ikinci saldırıya tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi.

İşte ünlülerin tweet'lerinden bazıları:

Nilüfer Yumlu: Hürriyet gazetesine yapılan Saldırıyı kınıyorum. Gecmiş olsun Hürriyet.

Şahan Gökbakar: Hürriyet gazetesine iki kez üst üste yapılan taşlı, sopalı, şiddet içeren saldırları kınıyorum. Hiçbir fikir veya ideoloji şiddet kullanarak savunulamaz! Yaşadığımız ülkenin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu, yaşadığımız yılın 2015 olduğunu ve Demokratik Laik bir Hukuk Devletinde yaşadığımızın farkına varalım... Derdi olan taş sopa alıp kafa mı kıracak? Bu nedir? Ne olduk biz ya? Yakışıyor mu?? ŞİDDETİ KINIYORUM! Not: Bir ek yapayım. Atv -Sabah binasına da saldırıldığını yazıyor arkadaşlar aşağıya. Varsa öyle bir durum onu da KINIYORUM tabi ki. Ben ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNÜ KINIYORUM!!!

Elif Şafak :Hüriyet'e yapılan saldırıyı kınıyorum. Gazetecilik artık Türkiye'de en zor, en yalnız meslek. Bu şiddetin karşısında, Hürriyet'in yanındayım


Gürsel Tekin:
Sn Davutoğlu'nu ve İçişleri Bakanı'nı göreve davet ediyorum. Basın özgürlüğünün ötesinde insan can güvenliğini tehdit eder bir boyuta çıktı.

Haberin Devamı

Aykut Erdoğdu: Hürriyet'in adına bile dayanamıyorlar...

Enis Berberoğlu: Hürriyet'e ilk saldırıyı kınamayan, adeta sessiz onay veren Hükümet ikinci saldırının sorumluluğundan kaçamaz.

Hasan Cemal: Hürriyet'e saldırıyı lanetliyorum. Bu saldırıya seyirci kalan 'Erdoğan devleti'ni şiddetle protesto ediyorum. Sultan ateşle oynuyor!

Murat Sabuncu: Hürriyet' e yine saldırı...48 saatte 2. Saldırı... Kabul edilemez

Şahin Mengü: Hürriyet Gazetesi'ne yapılan saldırıdan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve İçişleri Bakanı sorumludur. Bunu kınayalım.

Haberin Devamı

Can Dündar: Hürriyet 'e saldırının 1.derecede sorumlusu, gazeteyi hedef gösteren Cumhurbaşkanı ve önlem almayan iktidardır. Gözdönmesi. Susturamazlar.

İsmail Saymaz: Saldıranları görüyor, azmettiricileri biliyoruz. halka gercekleri anlatmaktan bir adim geri atmayacağız #hurriyet

Fatih Portakal: Artık medya binaları değil içindeki insanlar hedef alınabiliyor. Önemli olan bunların cesareti nereden bulduğu. #HürriyeteSaldırı

Ünlülerden Hürriyet tweetleri

Rahşan Gülşan: Hürriyet'te çalışan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun. Ama kamyonla gazete basılabilen günlerde hiçbir şey geçmiş olacak gibi görünmüyor...

Enver Aysever: Hürriyet saldırı altında. Basın özgürlüğü saldırı altında. İstanbul'un göbeğinde oluyor bunlar!

Haberin Devamı

Zafer Arapkirli: Gazete saldırganları yine işbaşında... HÜRRİYET'e ikinci baskın.. LANET OLSUN...

Erkan Akkuş: Bu nasıl iş daha bir gece önce basılan bir yerde güvenlik önlemi alinmiyor mu polis niye orada değil?!

Orhan Aydın: Hürriyet Gazetesi basıldı. Saldırgan binanın içinde. Hedef gösterenlere 'hayırlı' olsun!

Emine Ülker Tarhan: Ülkemiz kan ağlarken, Hürriyet üzerinden basına yapılan saldırı, dilerim sonra olacakların habercisi olmaz.

İsmail Küçükkaya: Hürriyet'e saldıranlar ve buna göz yumanlar tarihi bir hatanın içinde. Ne 90'lara dönmesi? Çok daha acı yazılırlar tarihe?

Adem Yavuz Arslan: Hürriyet'e ikinci saldırı. Birisi bugün 'alışın bu tepkilere' şeklinde demeç mi vermişti ?

Haberin Devamı

Hakan Şükür: Hürriyet'e yapılan saldırıyı kınıyorum. Basın özgürlüğü demokrasinin teminatıdır.

Emel Sayın: HÜRRİYET ...Vazgeçilmezdir!

Yaşar: Geçmiş olsunlsun #Hürriyet

Muhsin Kızılkaya: Hürriyet'e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Gülben Ergen Çelik: Doğduğumdan beri tanıdığım, evimize giren gazete #Hürriyet Yazıklar olsun saldıranlara!! Sana bir şey olmaz #direngazetecilik #direnhürriyet

Faik Öztrak: "Özgürlük düşmanları tartışmazlar; bağırırlar ve kurşun sıkarlar". Hürriyet'e yapılan saldırıları kınıyorum.

Oğuz Kaan Salıcı: Hürriyet'e ikinci kez yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tek ihtiyacımız sağduyu ve demokrasi.

Ahmet Ümit: Hürriyet Gazetesi'ne geçmiş olsun. Bunun adı barbarlıktır, vandallıktır, bu basın özgürlüğüne yapılmış korkunç bir saldırıdır.

Haberin Devamı

Nurcan Akad: istanbul'da, hürriyet'e art arda bu saldırılar yapılıyorsa, diğer kentlerde saldırıya uğrayan işyerlerinin/ insanların durumunu düşünün...

Nedim Şener: Terör örgütü başardı; Hürriyet'e saldırı, kitabevi yakma, masum insanlara linç. Kardeşi kardeşe düşürdü

Hilal Cebeci: Hürriyete yapılan saldırı gasp suçuna giriyor.. Girenlerin ağır cezayla yargılanması gerekir.. Burası dağ başı diil..terbiyesizler

Ünlülerden Hürriyet tweetleri
DÜNYA HÜRRİYET’E SALDIRIYI BÖYLE GÖRDÜ

Ünlülerden Hürriyet tweetleri
Hürriyet Gazetesi'ne ikinci saldırı

Ünlülerden Hürriyet tweetleri
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin: Baskılar bizi yıldıramaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!