Ünlüler maçtaydı

Fenerbahçe’nin Shalke 04 takımıyla kendi evinde yaptığı maçın skoru, FB taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Takımlarının ilk yarıyı 1-0 önde noktalaması üzerine coşan Fenerbahçeliler, ikinci yarıda durumun ansızın değişmesi ve maçın 3-3 bitmesi nedeniyle stattan üzgün ayrıldılar.

Maçı izlemeye gelen ünlüler arasında yer alan Cem Yılmaz ise, her şeye rağmen gazetecilere gülümseyerek poz veren birkaç kişi arasındaydı. Eşi Demet Şener’i evde bırakıp maça yalnız gelen İbrahim Kutluay da objektifimize polis kontrolünden geçerken takıldı.

Manken İlgi Gövsa ise maçın ardından manken arkadaşı Neslihan Yavuzcan’la Şamdan Bar’da eğlenirken rastladık. Belli ki sonuçtan pek fazla etkilenmemişti.

Turneye çıkacak

11 yıldır şarkı söylemesine rağmen ilk albümünü geçtiğimiz günlerde DMC etiketiyle piyasaya süren ve listelerde bir numaraya yerleşen ünlü tenor Ferhat Göçer, albüm tanıtımı için turneye çıkacak. Klip çekmek yerine doğrudan insanlarla karşı karşıya olmayı seçen Göçer, Ramazan bayramının ardından 20 ili kapsayan bir turneye başlıyor.

Onay bekliyor

11 dilde şarkı söyleyip müzik eleştirmenlerinin dikkatini çeken Lal, Eurovision’da Türkiye’yi temsil edebilmek için kurulun onayını bekliyor. Menajerleri aracılığıyla önceki yıl yarışmada birinciliği kazanan Ukraynalı şarkıcı Ruslana ile tanışan Lal, ondan da tam destek aldı.
Yazarın Tüm Yazıları