Ünlüler bayramda mesai yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler bayramda mesai yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2009 16:51

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala herkesi bir telaş sardı. Dört günlük bayram tatili için planlar yapılmaya başlandı. Ünlüler ise kriz yüzünden sönük geçen günlerin acısını çıkarmak istercesine fazla mesai yapıyor bu bayram... ışte Hafta Sonu dergisinin araştırması.

Haberin Devamı

HANDE YENER: Ünlülerin bu bayram akın edeceği Antalya’da sahne alacak isimler arasında Hande Yener de var. Royal Palm Resort’te konser vermeye hazırlanan Yener, bayramın ikinci günü sevenleriyle buluşacak.
   Â
SERDAR ORTAÇ&AJDA PEKKAN: Rixos Sungate Hotel 29 Kasım’da ise Ajda Pekkan şarkılarıyla çınlayacak.

İBRAHİM TATLISES: İbrahim Tatlıses’in Kurban Bayramı için tercihi Kıbrıs’ın en büyük balo salonuna sahip oteli Kaya Artemis Resort & Casino... Program ise bayramın ikinci günü...

HAKAN ALTUN: Alaturka müziğin en iddialı isimlerden Hakan Altun, bayramda Antalya Belek Melissa Garden Hotel’de sahne alacak.
 
COŞKUN SABAH&NİRAN ÜNSAL: Biri udun ustası, yılların eskitemediği isim Coşkun Sabah... Diğeri ise pop müziğin başarılı yorumcusu Niran Ünsal... ıkisini bir arada görmek, dinlemek isteyenler, 29 Kasım günü Afyon Oruçoğlu Termal Otel’de bulunmalı...

MUAZZEZ ERSOY: Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy, 28 Kasım akşamı Kıbrıs Malpas Otel’de program yapacak.
 
KUTSİ: Kutsi’nin programı hayli yoğun... Ünlü şarkıcı, 28 Kasım günü Klassis Resort Silivri’de olacak. Bayramın üçüncü günü ise Antalya’daki Porto Bella Hotel’de sevenleriyle buluşacak.

ENBE ORKESTRASI: Ritimleri ve ÅŸarkılarıyla gönülleri fetheden orkestra, bayramda Rixos Premium Belek’te... Grup, 28 Kasım akÅŸamı müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaÅŸatacak.     Â

DENİZ SEKİ  : Cezaevinden çıktıktan sonraki ilk konserini yarın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verecek olan Deniz Seki, bayramda ise Antalya’da olacak. Tercihini Le Cheteau De Prestige SPA&Thalasso Delux Hotel’den yana kullanan sanatçı, bayramın ikinci günü sahne alacak. Bu konser için otelde konaklayanlardan ekstra bir ücret de alınmayacak.

ZERRİN ÖZER: Yılların eskitemediği sanatçılardan biri de şüphesiz Zerrin Özer... Son dönemde verdiği kilolarla kendinden söz ettiren Özer, bayramda Kıbrıs’ta olacak. Mercure Hotel Girne’de sahne alacak olan Özer, sevenleriyle 27 Kasım akşamı buluşacak.

VOLKAN KONAK: Karadeniz’in en popüler sanatçısı Volkan Konak, 27 Kasım akşamı Titanic Resort Hotel Antalya’da, 28 Kasım’da ise Gram Ideal Premium Marmaris’te hayranlarının karşısına çıkacak.

FUNDA ARAR: Kendine has yorumu sayesinde geniş bir hayran kitlesi edinen Funda Arar, sevenlerinin karşısına 28 Kasım akşamı WOW Kremlin Palace’da çıkacak.

KENAN DOÄžULU: Çıkardığı son albümle pop müzikte patronluÄŸunu ilan eden Kenan DoÄŸulu da bayram tatilinde çalışacaklar arasında... Hayranları onu 28 Kasım akÅŸamı Mardan Palace’ta bulabilecek.  Â

      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!