Ünlü Yönetmen Murat Uygur’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü Yönetmen Murat Uygur’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 18:25

CUMHURİYET'İN 92. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, YAPIMCI VE YÖNETMEN MURAT UYGUR, KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.

Cumhuriyet’in 92. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Yapımcı ve Yönetmen Murat Uygur, kutlama mesajı yayınladı.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında şehitleri rahmetle andı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının armağan ettiği Cumhuriyet Bayramı için kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Türk Milleti vatan, millet, bayrak ve bağımsızlığı uğruna mücadele edecek o yüksek ruh ve karaktere sahiptir. Bu kutlu günde Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak başta.Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin şanlı kahramanlarını, milli güvenliğimizi korumak uğruna şehit verdiğimiz tüm askerlerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Bugün bizler; uygarlığın ve demokrasinin tüm olanaklarından yararlanan özgür yurttaşlar olarak, geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bunu Cumhuriyete ve onun kazanımlarına borçluyuz.?Unutmayalım ki, Cumhuriyet bir ulusun tek yürek, tek ses, birlikte vermiş olduğu mücadelenin en önemli sonucudur."
Coşku ve heyecanı 78 milyon vatandaşın tamamının yüreğinde hissettiğine inandığını ifade eden Uygur, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Cumhuriyeti biz el ele, gönül gönüle, büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırdığımız İstiklal Harbi neticesinde hep birlikte kurduk. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kazanımlarını koruyarak, hepimiz bütün gayretimizle adalet, barış ve hakkaniyet için insani değerleri savunmaya devam edeceğiz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!