Ünlü müzisyen Scott Weiland tur otobüsünde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Ünlü müzisyen Scott Weiland tur otobüsünde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 08:31

Stone Temple Pilots ve Velvet Revolver topluluklarının eski solisti Scott Weiland'ın tur otobüsünde ölü bulunduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Weiland'ın ölüm haberini, Jane's Addiction grubunun gitaristi Dave Navarro Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu. 

48 yaşındaki ünlü müzisyenin ölüm haberi kısa süre sonra Facebook sayfasından paylaşılan bir mesajla da teyit edildi:

"Stone Temple Pilots ve Velvet Revolver'in solisti olarak bilinen Scott Weiland, grubu The Wildabouts ile turnedeyken, Minnesota, Bloomington'da uykudayken hayatını kaybetti. Şimdi Scott'ın ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesini rica ediyoruz." 

Haberin Devamı

Scott Weiland, best known as the lead singer for Stone Temple Pilots and Velvet Revolver, passed away in his sleep while...

Posted by Scott Weiland on Thursday, December 3, 2015


ABD'nin California eyaletinde doğan Weiland, kardeşleri Robert ve Dean Deleo ile birlikte kurduğu Stone Temple Pilots grubuyla 90'lı yıllarda önemli başarılara imza attı. 1993’te çıkış albümleri "Core", Billboard 200 listesinde 3'üncü sıraya yükseldi. Grup, bir yıl sonra "Big Empty, "Vasoline" ve "Interstate Love Song" gibi hit'leri içeren "Purple" albümünü yayınladı ve tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!