Ünlü modacı ile yazar arasında 'bilgelik' sohbeti

Güncelleme Tarihi:

Ünlü modacı ile yazar arasında bilgelik sohbeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 16:55

Ünlü modacı ile yazar arasında 'bilgelik' sohbeti

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen imza gününde okuyucularıyla buluşan Işık Yazan, bilgelik seminerlerinde verdiği günlük mesajları 'Gökyüzüne Kök Salmak' kitabında topladı. Yazan'ın imza gününe katılan ünlü modacı Cemil İpekçi de bilgelik konusuyla ilgili sohbet etti.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum'da bilgelik seminerleri veren Işık Yazan, kendi imkanları ile bastırdığı 'Gökyüzüne Kök Salmak' isimli kitabının tanıtım ve imza günü için Bodrum'a geldi. Doğan Kitapevi tarafından satışa sunulan kitabın imza günü D&R Marina mağazasında gerçekleştirildi. Yazan'ın yıl boyunca seminerlerde verilen bilgileri derlediği 'Gökyüzüne Kök Salmak' kitabını tanıtmak için düzenlenen imza gününe ünlü modacı Cemil İpekçi de katıldı. Yazan'dan bilgelik seminerleri ile ilgili bilgi alan İpekçi, bir süre sohbet etti ve kitabını imzalattı.

Yazan, "Bilgelik mutlu olabilme sanatıdır. Mutluluk, insanın nelere sahip olduğuyla ilgili değil, kendi yüceliğini ve içinde bulunduğu varoluşun mutlak mükemmelliğini fark etmiş ve O'nunla uyum içinde olmasıyla ilgilidir. Bilgelik ruhun eğitimidir. İnsanın hakikatleri keşfetmesi ve bunun farkındalığını yaşamasıdır. Bunu fark edip deneyimlediğiniz zaman mutluluk olur. İnsanın varlığına kök salmasını gökyüzü olarak yorumladım. 8 aylık bir seminerde, öğrencilerimle paylaştığım eğitimlerin taze kalmasını sağlamak amacıyla paylaştığım günlük mesajları bu kitapta topladım. Okuyucularımız bu kitapta 225 mesaj bulacak "dedi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!