Ünlü markanın elbisesinden fare çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Ünlü markanın elbisesinden fare çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 11:45

ABD'de bir kadının dünyaca ünlü bir giyim markasından satın aldığı elbiseden kötü kokular gelmeye başladı. 24 yaşındaki kadın kokunun sebebini öğrendiğinde ise şoke oldu, haftalardır giydiği elbisenin astarında ölü bir fare vardı.

Haberin Devamı

New York'ta yaşayan Cailey Fiesel, ünlü bir markadan 40 dolara satın aldığı elbiseden gelen kötü kokuyu nedenini araştırınca şoke oldu. Fiesel, kıyafeti giydiğinde bir şeylerin bacağını kaşındırdığını hissedince, elbisenin astarından bir fare ayağının sarktığını gördü.

'DONDUM KALDIM'

BBC Türkçe'nin haberine göre, New York Post gazetesine konuşan Fiesel, "Dondum kaldım, korkudan felç oldum. Küçük bir ayağın astardan sarktığını gördüm. Korkunçtu" dedi.

Fiesel ayrıca "Bir şeyin bacağıma sürtündüğünü fark ettim ve astardaki bir dikiş ya da hırsızlığa karşı konulan sensörlerden olduğunu sandım. Ama sensör değildi, bir fareydi" dedi.

Avukatları Fiesel'in yaşadığı duygusal travma ve fare kaynaklı bir hastalık nedeniyle oluşan kızarıklık nedeniyle tazminat davası açtığını belirtti. Markanın ABD sözcüsü ise şirketin konuyu bildiğini ve araştırdığını söyledi. Sözcü "Markanın çok sıkı sağlık ve güvenlik standartları vardır ve ürünlerimizin bu sıkı standartlara uyması taahhüdümüze bağlıyız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!