Ünlü işletmeciye restoranda vale şoku!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 13:57

İstanbul Büyükçekmece'de gittiği bir restoranda aracını valeye teslim eden ünlü restoran işletmecisi Serap Bingöl, aracının çalındığını fark edince şok oldu. Bingöl, aracını çalan valenin çalıştığı restorandan şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Ünlü restoran işletmecisi Serap Bingöl geçtiğimiz mart ayında Büyükçekmece’de bulunan bir restorana yemeğe gitti. Aracını kapıda bulunan valeye teslim eden Bingöl, yemek çıkışında aracını istedi ancak aracı bir türlü bulunamadı ve aracın çalındığı ortaya çıktı. Durumu hemen polise bildiren Serap Bingöl’e işletme sahibi Gürsel İlgüz mağduriyetin giderileceğini söyledi. Ancak İlgüz daha sonra aracın parasının kendileri tarafından ödenmeyeceğini söyledi ve ikili mahkemelik oldu.

'5 ARACIN ANAHTARINI BULAMADILAR'

Yaşanan durum karşısında şaşkına dönen Serap Bingöl, “Restorana gittiğimde ben de herkes gibi aracımı valeye teslim ettim ancak yemeğin bitmesinin ardından valeden anahtarımı istedim ancak anahtarımı bulamadılar. Benim aracımla birlikte beş tane daha aracın anahtarını bulamadılar. Ancak çalınan araç benim arabamdı. Aracın çalınmasının ardından emniyete Gürsel Bey ile beraber bildirdik. Ondan sonra karakol 30 günlük bir süreç tanıdı bize aracın bulunması için. O süreç doldu ve bu arada Gürsel Bey benim aracımın zararının giderileceğini söyledi. Ben de bir işletmeci olarak bunları ne müşterilerine ne de bir başka kişiye yansıttım. Çünkü ben de müşteriyim" diye konuştu.

'SİGORTADAN DA RET CEVABI GELİNCE...'

Serap Bingöl, "Arkadaşlarım sigortaya soruyor sigorta anahtarla çalınmaları karşılanmayacağını söyledi. Sigortadan da ret cevabı gelince avukatımla beraber Gürsel Bey’i ziyaret ettik. Gürsel Bey çalınan aracın bedelinin hiçbir şekilde karşılamayacağını söyledi. Biz de hemen savcılığa başvurduk. Kendisi orada da uzlaşmaya gitmeyeceğini söyledi. Ben buradan bunları duyurdum ki işletme sahibi ve vale arkadaşlar daha duyarlı olsunlar. 3. şahıs denildi ve aracımın kendim tarafımdan çalındığı yönünde sözler sarfettiler. Ben bununla ilgili manevi dava da açacağım. Benim müessesemde de yıllar önce böyle bir konu oldu ve ben müşterimi incitmeden iki gün içerisinde aracını aldım. Ben seçenek sundum, yardımcı olmaya çalıştım, benim iyi niyetim suistimal edildi ve bunu öğrenince basınla paylaşmak istedim”dedi.

BAKMADAN GEÇME!