Cumhuriyetimizin 94. yılında bu mesajlar rekor kırıyor

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyetimizin 94. yılında bu mesajlar rekor kırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 10:48

Cumhuriyet Bayramı, ünlü isimler tarafından da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Vatandaşlar gibi ünlü isimler de bugünün önem ve anlamını içeren mesajları sosyal medyadan paylaşıyor. Mustafa Sandal, Kenan Doğulu, Hülya Koçyiğit gibi pek çok isim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajını erken saatler paylaştı. İşte ünlülerin Cumhuriyet Bayramı mesajları

Haberin Devamı

Siyasiler ve vatandaşlar gibi ünlüler de 29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk için sosyal medyadan çeşitli paylaşımlar yapıyor. İşte ünlü isimlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları...

Kenan Doğulu

"94 yıl önce bugün azimle, inançla, özgürlük duygusuyla ekilen bu ülkenin tohumları bugün kararlılıkla yeşeriyor. Asırlara meydan okuyacak Cumhuriyet ağacının her bir dalı için zorluklarla mücadele eden Atamızı ve tüm kahramanlarımızı özlemle ve minnetle anıyorum. Nice yıllara Türkiyem!" Oktay Kaynarca

"Dünyanın en güzel bayrağı dünyanın en güzel ülkesi Laik Türkiye Cumhuriyeti için sonsuza dek dalgalanmaya devam edecek ve bizler atalarımız Mustafa Kemal Atatürk ve ülküdaşlarının bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız.. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun..."

Alp Kırşan

Haberin Devamı

"Cumhuriyetimizin 94. Yılı kutlu olsun, ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e sonsuz şükranlarımızla."

Hülya Koçyiğit

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, sevgi, şükranla anıyor, hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum"
Mustafa Sandal

"Dünyanın en güzel vatanı canımız Türkiyemiz en anlamlı günün 29 Ekim Cumhuriyet bayramı milletçe kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm diyene"
Demet Akbağ

"Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun"

Ahmet Ümit

"Cumhuriyeti ayakta tutmanın tek yolu, eksiksiz demokrasidir. Demokrasiden yoksun bir cumhuriyet kendi ayakları üzerinde duramaz"

Özge Özpirinçci

Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun! Ataturk’e, ona inanan ve yaninda duran silah arkadaslarina, korku nedir bilmeden vatani icin savasan o guzel insanlara ne kadar tesekkur etsek az! Bu paha bicilemez mirasi korumak icin elimizden geleni yapacagiz!

Cem Yılmaz

"Tüm,memleketini seven,genci,yaşlısı her güzelliği hakeden sevgili dostlarım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım"

Yekta Kopan

Türkiye, Atatürk’ün kurduğu modern Cumhuriyet’in 94’üncü yaşını coşkuyla kutluyor ve Ulu Önder’i hasretle anıyor. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkânının Anıtkabir’i ziyaretiyle başlayacak. Erdoğan daha sonra kutlamaları kabul edecek. Bu yıl Atatürk Kültür Merkezi’ndeki geçit töreni yerine Meclis’ten Ulus’taki Birinci Meclis’e yürüyüş yapılacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!