Ünlü isimlerden marka tavsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Ünlü isimlerden marka tavsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 02:00

Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen Ankara Marka Festivali’nin ilk gününde ünlü isimler dinleyicilerle buluştu. Sertab Erener, Ferhat Göçer, Ayşegül Aldinç gibi isimler, meslek hayatlarına dair önemli bilgileri paylaştı.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) bu yıl ikincisini düzenlediği Ankara Marka Festivali (AMF), ilk gün 4 bin 200 kişi ile buluştu. Sanatçı Ayşegül Aldinç, “İş’te Benim Yaşadıklarım” başlıklı oturumda 1981 yılında İrlanda’nın başkenti Dublin’de katıldığı Eurovision Şarkı Yarışması’nı hayatının kırılma noktası olarak tanımlayarak, ‘Başarılı olmak için her yol mubahtır’ sözüne inanmadığını, belki de yapmadıklarından dolayı daha çok sevildiğini aktardı.

Ünlü isimlerden marka tavsiyeler

‘Iskaladığım Şarkılar’ isimli bir albüm yapmayı planladığını belirten Aldinç, bu albümde kendisine söylemesi için teklif edilen ancak kabul etmediği şarkıları söyleyeceğini belirtti. Sanatçı Aldinç, bu şarkılar arasında en çok Sezen Aksu’nun ‘Keskin Bıçak’ şarkısını söylemediği için pişman olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

SERTAB ERENER’DEN KİTAP

Festivalin ünlü konukları arasında yer alan Sertab Erener, “Hayatta yıkıldıkça ayağa kalkanlardan biriyim. Açıkça söyleyeyim, ben bir savaşçıyım. Ben şarkıcı olarak kendimi var edebilmek için çok uğraştım” diye konuştu. Erener, 2017’nin meslekteki 25. yılı olduğunu ve bunun şerefine bazı projeler hazırladığını söyledi. En sevilen şarkılarını bir albümde toplayacağını ve bu şarkıları hayatındaki değerli insanlarla birlikte seslendirmek istediğini açıklayan Erener’in bir diğer sürprizi ise kitap yazdığını açıklaması oldu. Ferhat Göçer ise mutlu olmanın temel şartının sevdiğiniz işi yapmak olduğunu belirtti.

Ünlü isimlerden marka tavsiyeler

ANKARA’DAN DÜNYAYA

BigChefs’in kurucusu Gamze Cizreli, “Kim Demiş Ankara’dan Marka Çıkmaz” başlıklı oturumda markasının Ankara’dan İstanbul’a, oradan da dünyaya uzanan yolculuğunu festival izleyicileriyle paylaştı. Aslı Şen ise bakım ürünleri markası Ashley Joy’u nasıl ve neden kurduğunu anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!