Anne Marie ile Cizreli Mehmet'in Smule düeti olay oldu

Güncelleme Tarihi:

Anne Marie ile Cizreli Mehmetin Smule düeti olay oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 11:37

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie 'Rockabye' şarkısında, Cizreli vatandaş Mehmet Ali ile söyledi. Smule adlı program ile düet yapan Anne Marie - Cizreli Mehmet ikilisinin performansı binlerce beğeni aldı.

Haberin Devamı

İngiliz şarkıcı Anne Marie, Sean Paul ile seslendirdiği 'Rockabye' düetini, Cizreli vatandaşla Smule uygulamasından yaptı. Marie İngilizce, Cizreli Mehmet Ali Şahin ise Kürtçe seslendirdiği düetle ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce beğeni aldı. Smule adlı program herkese düet yapma imkanı sunuyor. Bu imkandan Cizreli Mehmet Ali Şahin'de yararlandı. Ünlü şarkıcı Anne Marie'nin bu düeti gerçekleştirmesi herkesi şaşırttı.

Anne Marie kimdir?

Anne-Marie (tam adı Anne-Marie Nicholson) İngiliz şarkıcı-söz yazarıdır. 7 Nisan 1991'de İngiltere'nin Somerset kentinde dünyaya geldi ve Essex'de büyüdü. Henüz 6 yaşındayken ilk kez şöhretin tadına vardı. 

Smule nedir?

Smule nedir? Cep telefonlarına indirilen Smule programı ile herkesle düet yapmak mümkün. Alt yapısı hazır bir şarkıyı arkadaşınızla ya da hiç tanımadığınız insanlarla karaoke mantığı ile söyleyebilirsiniz. Şarkı sözleri, müziğe uygun şekilde akıp giderken, sıranız geldiğinde söylemeniz yeterli.

BAKMADAN GEÇME!