Ünlü Basketbolcular Halkalı Meydanı’nda

Güncelleme Tarihi:

Ünlü Basketbolcular Halkalı Meydanı’nda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 15:37

Küçükçekmece Belediyesi tarafından 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Streetball Turnuvası’nda; NBA’de Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Aldemir, Türk Milli Takımı ve Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Sinan Güler sahaya çıkacak.
NBA’de Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Aldemir, Türk Milli Takımı ve Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Sinan Güler yeni düzenlenen Halkalı Meydanı’nda, genç basketbolculara destek vermek amacıyla saha çıkıyor.
HALKALI MEYDANI’NA DEV AÇILIŞ
Yeni düzenlemesiyle görücüye çıkacak olan Halkalı Meydanı dev etkinliklerle açılıyor. Küçükçekmece Belediyesi tarafından 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Streetball Turnuvası’nda; ünlü basketbolcular, medya mensuplarıyla ve Türev Engelli Basketbol takımıyla özel bir etkinlik yapacaklar.
TURNUVAYA YOĞUN İLGİ
Diğer taraftan 19 Mayıs tarihinde Halkalı Meydan’da organize edilecek ’Streetball Turnuvası’na yoğun ilgi devam ediyor. Sporcular, turnuva için, büyük, genç ve yıldızlar kategorilerinde takımlarını kurarak başvuruda bulunabiliyor. Dereceye giren takımların ödüllendirileceği turnuva için www.kucukcekmece.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!