Üniversitelilerin 'Tekrar Çal, Sam' oyunu kırdı geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerin Tekrar Çal, Sam oyunu kırdı geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 11:39

Üniversitelilerin 'Tekrar Çal, Sam' oyunu kırdı geçirdi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Üniversitesi öğrencilerinin sahneye koyduğu genç sanat organizasyonu tarafından hazırlanan 'Tekrar Çal, Sam' adlı tiyatro oyunu, salonu dolduran izleyenleri tarafından ayakla alkışlandı.

Kültür Merkezi salonunda sahneye konulan 'Tekrar Çal, Sam' adlı oyunda rol alanların tamamı üniversite öğrencilerinden oluştu. Yönetmenliğini Ulaş Genç'in yaptığı tiyatron oyununda üniversite öğrencileri Fahreddin Acılar, İbrahim Baltacı, Elif Özdemir, Ulaş Genç, Yusuf Kalaç, Şule Şeker, Dilay Akgül, Betül Kaya, Zeynep Müge Udul, Ezgi Melike Akyol, Özgür Engin Delice rol aldı.

Yönetmen Ulaş Genç tiyatro oyunu hakkında bilgi verirken, "Gençlik hevesi ve Amerika'da bir kişinin sevgili bulmaya çalışması, yalnızlıktan sıkılmış bir insanın çabalamasına, TV de öğrendiği kişilerin etkisinde kalmasına rağmen ondan kurtulup kendi hayatına yön vermesi, oyun kişisel gelişimi bir oyun, biz 2012 yılında kurulmuş bir topluluğuz iki yıldır faaliyet halindeyiz. Topluluğumuzun şu ana kadar 15'e yakın bir oyunu oldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!