Üniversitelilerin fikir yarışmasında 15. yıl

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerin fikir yarışmasında 15. yıl
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 11:28

Üniversite öğrencilerini iş dünyasının zorlu koşullarına hazırlayan fikir yarışması Unilever IdeaTrophy’nin 15’incisi başladı. 15. yılında Knorr Çabuk Çorba markası ile gerçekleşecek IdeaTrophy’ye, 21 Ekim’e kadar www.ideatrophy.com adresinden başvurulabiliyor. Kazanan takımları Londra’daki Unilever Future Leaders League’de Türkiye’yi temsil etme, Unilever’de staj imkanı ve daha bir çok hediye bekliyor.

Haberin Devamı

Üniversitelerin lisans ve yüksek lisans öğrencilerini iş dünyasının zorlu koşullarına hazırlayan ve bu yıl 15’incisi gerçekleşen Unilever IdeaTrophy başladı. Her yıl Unilever markalarından birinin sahiplendiği yarışmanın bu seneki markası Knorr Çabuk Çorba oldu. Katılımcıların fikirlerini yarıştıracakları IdeaTrophy, hikaye oluşturma, yarı final ve final kampı gibi baştan sona keyifli ve yaratıcı aşamalardan oluşuyor. Başvurular www.ideatrophy.com adresinden 21 Ekim tarihine kadar yapılabiliyor.

 

Öğrencileri iş dünyasının değişen dinamiklerine hazırlayan Unilever IdeaTrophy’de kazanan takımları, Londra’daki Unilever Future Leaders League’de Türkiye’yi temsil etme, Unilever’de staj imkanı ve Macbook Air, iPad, iPhone gibi ürünlerin de aralarında yer aldığı ödüller bekliyor.

 

Haberin Devamı

Bireysel Başvurular da Kabul Ediliyor

Unilever IdeaTrophy’nin 15’inci yılında yarışma aşamalarına video çekme ve hikaye oluşturma etapları eklendi. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl ilk kez bireysel başvurular da kabul ediliyor. Öğrencileri farklı disiplinlerde kendilerini deneme fırsatı sunarak, bugüne kadar fark edemedikleri yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan IdeaTrophy yarışması için son başvuru tarihi 21 Ekim.

 

Detaylı bilgi için: www.ideatrophy.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!