Üniversitelilerden örnek davranış

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 14:48

Üniversitelilerden örnek davranış

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki Pamukkale Üniversitesi Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu öğrencileri, 10 köpek kulübesi ve 13 kuş yuvası yaptırarak kampüs içinde uygun yerlere bıraktı.
Yaklaşık 4 yıl önce kurulan ve hayvanların bakımı, korunması ve tedavisi gibi faaliyetlerde bulunan Pamukkale Üniversitesi Doğayı ve Hayvanları Koruma Topluluğu, kampus alanına konulmak üzere 10 köpek kulübesi ile 13 kuş yuvası yaptırdı. Öğrenciler daha sonra yaptırılan kulübeleri elleriyle taşıyarak, kampüs alanındaki uygun yerlere yerleştirdi.
Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Topluluk Başkanı Ömürcan Işık, "Topluluk yönetimi ve bize destek veren üyelerimizle birlikte sponsorlar aracılığıyla hayvanların barınması için köpek kulübesi ve kuş yuvaları yaptırdık. Yaklaşık bir aydır bunun üzerine çalışıyoruz. Aynı zamanda barınakları ziyaret ediyor, mıntıka temizliği yapıyor ve onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kampüs içi ve dışında da mama dağıtımları yapıyoruz. Dört ayda 1.5 ton mama dağıttık" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!